laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
11 de febrero de 2019

RESPOSTA DEL REGIDOR D'HISENDA AL PP

 

• El coordinador general d'Economia i Hisenda a l'Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori ha respost aquest matí en roda de premsa a les crítiques abocades pel Partit Popular en matèria d'economia.

En primer lloc, Gregori ha qualificat d'"absurdes" les crítiques realitzades pel regidor Guillermo Barber. "No és cap novetat que l'economia del consistori és delicada. Alguna cosa haurà tingut a veure el que hui ha comparegut ací a criticar aquesta situació i que va ser el regidor d'Hisenda durant la passada legislatura".

El coordinador ha recordat que el deute total del consistori es va disparar en 140 milions d'euros durant la passada legislatura. "Són més de 96.000 € diaris de deute dels que es van generar amb el senyor Barber al capdavant de la regidoria d'Economia, tot i que van apujar els impostos un 21%".

En contraposició d'aquestes dades, Gregori ha recordat els informes favorables del Ministeri d'Hisenda i que l'actual corporació ha estat capaç de reduir el deute en prop de 65 milions d'euros.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.