laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la concentración
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia
08 de febrero de 2019

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA ES CONCENTRA EN FAVOR DE LA CITRICULTURA VALENCIANA

 

• Hui, divendres 8 de febrer, l’Alqueria de la Comtessa s’ha concentrat per mostrar el seu suport al llaurador i a la taronja valenciana. A partir de les 10.30 hores, veïns, veïnes, el Consell Agrari Local, representants de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA), representants polítics locals del Partit Socialista i del Partit Popular, i l’alcalde del municipi, Voro Femenia, s’han reunit a les portes del consistori en favor de la citricultura valenciana.

Durant la jornada s’ha repartit suc de taronja gratuït a tots els participants, així com a l’alumnat del col·legi Sant Pere Apòstol de l’Alqueria de la Comtessa. A més, Femenia també ha dirigit unes paraules als assistents.

“A banda de ser un sistema econòmic productiu, la taronja és un sistema de vida dels valencians i part de la nostra cultura. El minifundisme no és el millor sistema productiu, però sí el millor sistema de repartiment econòmic, ja que gran part de la població de La Safor té terres, aleshores, la rendibilitat i l’economia de la taronja arriba a totes les cases i classes socials”, explicava.

Voro Femenia ha afegit que “la citricultura valenciana hauria d’estar englobada en el sistema econòmic europeu. Europa té l’obligació de defensar els interessos valencians. Els països que volen exportar a Europa han de tindre les mateixes condicions fitosanitàries i de qualitat que el producte valencià”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.