laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la inauguración
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de febrero de 2019

MANUEL ALONSO INAUGURA EL RESTAURANT COROKO A LA NOSTRA CIUTAT

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha volgut sumar-se a l'alegria de Manuel Alonso, i el va felicitar en nom de la ciutat per l'obertura del seu nou restaurant en ple centre del municipi i va agrair la seua aposta per Gandia. "És un privilegi que la nostra ciutat puga comptar amb el talent d'un xef reconegut internacionalment; un cuiner que atresora una estrela Michelin des de fa anys i que, a més, és molt estimat a la Safor".

Morant va destacar també la implicació de Manuel Alonso a nombrosos projectes culturals i gastronòmics de la ciutat, pel que va ser premiat per Gandia a la Gala del Turisme de 2017. "Alonso és un exemple de trajectòria, innovació i qualitat a la comarca", va afegir la màxima autoritat municipal i responsable de la gestió turística de Gandia. D'aquesta manera, Morant li va donar la benvinguda a Gandia i li va desitjar molts èxits, "perquè els seus èxits seran els èxits de la ciutat".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.