laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Reposición de contenedores
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07
de febrero de 2019

L’AJUNTAMENT COMENÇA A REPOSAR ELS CONTENIDORS DE FEM DEL POBLE I DE LA PLATJA

 

• El consistori ha iniciat la substitució dels contenidors de residus (RC1) del municipi, dins del contracte signat amb l’empresa SAV, que reposarà tots els contenidors en dos fases, un total de 320.
• Els contenidors estan personalitzats i indiquen l’horari per a traure el fem, que cal respectar per a permetre la neteja dels contenidors i fer-ne un bon ús.

L’Ajuntament ha iniciat la primera fase de la reposició dels contenidors de fem del nucli urbà del poble i de la platja, en què es substituiran 160 contenidors del municipi. En els pròxims mesos s’executarà la segona fase amb la reposició dels 160 contenidors restants, fins a un total de 320 nous contenidors. Esta millora està emmarcada dins del contracte signat amb l’empresa SAV en el nou pla de neteja de Tavernes per a millorar la qualitat de vida i benestar dels ciutadans.

Els nous contenidors de fem (també anomenats RC1), que ja s’estan col·locant tant al poble com a la platja, estan personalitzats amb l’escut de l’Ajuntament i tenen indicat l’horari per a traure el fem: des de les 20 hores fins a les 00 hores. És molt important respectar este horari per a permetre la correcta neteja dels contenidors de fem i evitar la pudor que perjudica tots els veïns. A més, en cas de no complir l’horari, els infractors s’exposen a una multa econòmica. Una ciutat neta és sinònim de civilització i qualitat de vida, i entre tots ho podem aconseguir.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.