laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la visita
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per la Safor
Valencia 07
de febrero de 2019

JOAN BALDOVÍ HA VISITAT LA NOSTRA COMARCA

 

• Este matí el portaveu al Congrés dels Diputats per Compromís, Joan Baldoví, ha visitat la nostra comarca, acompanyat de càrrecs públics de la Coalició Compromís. Concretament ha estat a Benifairó de la Valldigna per reivindicar l'aplicació de la clàusula de salvaguarda a l'acord europeu amb Sud-Àfrica.

Tot i que s'ha aconseguit guanyar una batalla i que el Ministeri anuncie la retirada del mercat de 50.000 tones de cítrics per a destinar-los a fer suc, encara ens queden moltes batalles més per tal de canviar la situació del camp valencià que a hores d'ara està tocat de mort. Cal dir que a la nostra comarca viu molta gent gràcies a la taronja i que acords europeus com els de Sud-Àfrica en compte d'ajudar perjudiquen greument la nostra citricultura.

Tal i com ha dit Baldoví, continuarem reivindicant i eixint al carrer per tal que d'una vegada es prenguen mesures que realment garantisquen el futur de la gent que viu de la nostra taronja. Dones i homes que necessiten que el Miniteri prenga mesures per dignificar el seu treball.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.