laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Biblioteca municipal
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
05 de febrero de 2019

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES AMPLIA L’HORARI DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

 

• La biblioteca municipal també s’obrirà els dissabtes de 9 a 14 hores.
• La Regidoria de Cultura pren esta determinació per l’àmplia demanda de la ciutadania cap a este servei i per a facilitar l’estudi a les persones que participen en la gran quantitat d’oposicions convocades enguany.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha ampliat l’horari de la biblioteca municipal: a partir del dia 9 de febrer, l’horari d’obertura comprendrà de les 9.30 h. a les 13.30 h, en horari matinal, i de les 15.30 h. a les 20.00 h. en horari de vesprada, de dilluns a divendres, i de 9.00 h. a 14.00 h. els dissabtes.

La novetat rau en l’obertura dels dissabtes, fins ara tancat. El govern municipal de Tavernes, davant les nombroses oposicions a accés a la funció pública convocades enguany i l’àmplia demanda d’ús per part de la ciutadania, ha decidit fer un esforç per tal de facilitar l’estudi tant com siga possible.

Per a la regidora de Cultura, Encar Mifsud, esta mesura és “un suplement a l’extraordinari servei que ofereix la biblioteca municipal al llarg de l’any, disposa d’un munt d’activitats i d’un gran nombre d’usuaris. A més, hi ha una gran quantitat d’estudiants que cerquen un espai adequat per a l’estudi, i més en estos moments que s’acosten les proves de les oposicions. Per tant, la Regidoria de Cultura ha valorat la importància d’ampliar l’horari i obrir també els dissabtes de matí”.

“A més dels opositors, amb l’obertura de la biblioteca els dissabtes, també es facilita als estudiants que passen la setmana fora de Tavernes l’oportunitat d’estudiar en la biblioteca del seu poble”, ha sentenciat la regidora de Cultura.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.