laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Central de la Policía Local
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 04
de febrero de 2019

LA POLICIA DE BELLREGUARD GUANYA EN EFICÀCIA AMB UN REFORÇ DELS SEUS RECURSOS

 

• Els agents municipals van dur a terme més de 5.000 intevencions durant l’any 2018.
• La incorporació d’un cotxe patrulla i dues motos ‘scooter’ s’afegeix a la nova central policial, els nous uniformes i els jupetins anti-bala adquirits per l’Ajuntament durant els darrers mesos.

La Policia Local de Bellreguard va tancar l’any 2018 amb més de 5.000 intervencions. Números que constaten com cós municipal de seguretat guanya en eficàcia i està, cada vegada més, al servei dels veïns i veïnes del poble. L’estadística de la memòria anual de la Policia corrobora, de fet, que “la inversió feta en la millora dels mitjans tècnics i materials dóna resultats”, segons ressalta l’alcalde, Àlex Ruiz.

Durant els darrers mesos, afegeix Ruiz, “l’esforç fet des de l’Ajuntament de Bellreguard per reforçar els mitjans de la Policia Local i, per tant, acostar-a als nostres veïns amb un millor servei, ha estat important. Entre aquestes millores cal citar la nova Central de Policia Local, l’estrena d’una nova uniformitat, la incorporació de jupetins anti-bala i la modernització de la flota de vehicles sota criteris, a més, mediambientals.

L’Ajuntament de Bellreguard acaba d’incorporar, de fet, un nou vehicle per a la Policia Local. Es tracta d’im cotxe híbrid tipus SUV, que ha suposat una inversió de 28.925,62 euros (més IVA) i que s’ha pogut adquirir gràcies a una subvenció del 100% del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Pèr altra banda, la Policia Local incorporarà també en breu dues noves motos tipus scooter, amb un cost de 14.998 euros, dels quals 8.000 els aporta l’àrea de Medi Ambient de la Diputació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.