laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Pla Edificant

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 04
de febrero de 2019

EL PLENARI MUNICIPAL APROVA EL PROJECTE D’ADHESIÓ AL PLA EDIFICANT, PRESENTAT PER LA REGIDORA YOLANDA PASTOR, PER A REFORMES EN L’IES GABRIEL CÍSCAR, CEIP DESEMPARATS I CEIP HORT DE PALAU

 

• El plenari Municipal realitzat el 31 de gener de 2019 va aprovar la delegació de competències a l’Ajuntament d’Oliva, en matèria d’infraestructures educatives, que es gestionarà des de la Regidoria d’Educació, que ostenta Yolanda Pastor, per a executar tres projectes en distints centres educatius d’Oliva, que ja han sigut aprovats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports i que se sumaran a la construcció del nou gimnàs de l’IES Gregori Maians, que ja es va votar favorablement en l’anterior plenari.

Aquesta delegació de competències es du a terme emmarcada en el Pla Edificant que està realitzant la Generalitat Valenciana, i que en 2018 es va sol·licitar l’adhesió de l’Ajuntament d’Oliva, i des del Departament d’Educació, que dirigeix Yolanda Pastor, s’han presentat unes memòries tècniques i econòmiques valorades favorablement per la Conselleria d’Educació.

Així doncs, serà la Delegació d’Educació qui s’encarregarà de dur a terme els següents projectes que sufragarà la Generalitat Valenciana:

- Construcció de coberta i barana de les finestres del CEIP Hort de Palau. S’aportaran 3.395,47 € en 2019 per a la redacció del projecte, i 105.823,9 € per a la seua execució en 2020.

- Construcció d’una cobertura per habilitar la zona de taller de l’IES Gabriel Císcar. Es dotarà amb 42.885,23 € per al projecte i execució, tot en 2019.

- Rehabilitació de la pista, finestres del menjador i eixida d’emergència en el CEIP Verge dels Desemparats, amb 19.036,68 € per a la redacció del projecte en 2019 i 68.276,19 € per a l’execució en 2020.

Aquests tres projectes, com déiem, se sumen als 662.877,62 euros, ja aprovats, per a la construcció d’un nou gimnàs a l’IES Gregori Maians.

La regidora d’Educació, Yolanda Pastor: “S’ha fet un gran esforç des del Departament d’Educació per aconseguir que tots aquests projectes els aprove la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports. És una boníssima notícia que redundarà en unes millores importantíssimes als centres educatius de la ciutat, perquè els nostres xiquets i xiquetes i joves cresquen, es formen, i estudien en les millors condicions possibles.”

El Departament d’Educació espera resposta de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, de la resta de memòries valorades, que s’han tramés a la dita conselleria, per a realitzar reformes en la resta de centres.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.