laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 03
de febrero de 2019

IV CONCURS RELATS BREUS I IV CONCURS DE CARTELLS DE RELATS BREUS

 

• L'ajuntament de la Font d'en Carròs convoca el 4t Concurs de Cartells del concurs de Relats Breus i el 4t Concurs de Relats Breus "A febrer, cada imatge compta".

En el concurs de cartells poden participar totes les persones majors de 17 anys o que hagen complit els 17 anys abans del dia 11 de febrer de 2019. I en el concurs de relats breus poden participar totes les persones de totes les edats i de qualsevol part del món.

Els cartells han de ser originals i inèdits. La tècnica a emprar serà lliure. El cartell guanyador s'utilitzarà com a cartell de l'edició del Concurs de Relats Breus. El tema, per tant, versarà sobre la temàtica de l'escriptura i haurà d'incloure la inscripció "IV CONCURS DE RELATS BREUS, IV CONCURS CARTELLS DE RELATS BREUS, La Font d'en Carròs 2019".

HI HAURÀ UN ÚNIC PREMI VALORAT EN 200€

Els treballs s'han de presentar al registre de l'ajuntament de la Font d'en Carròs o a la biblioteca municipal fins al dia 11 de febrer de 2019 en format DIN-A4, muntats sobre cartolina negra de 25cm x 34cm acompanyats d'un obre amb el títol del cartell i les dades de l'autor (nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon de contacte i fotocòpia del DNI.).

Els relats breus, de temàtica lliure, han de ser originals i inèdits, escrits en valencià, i tindran una extensió màxima de 365 paraules, presentats en lletra Arial 12 mecanografiats a espai 1.5, en format DIN-A4. Cada participant només podrà presentar un relat.

De cada categoria s'escolliran tres nominats, un d'ells serà premiat i els altres dos resultaran finalistes que rebran un detall literari S'estableixen quatre premis per als relats:

- Primer Premi Categoria Adults (valorat en 400€)
- Segon Premi Categoria Adults (valorat en 200€)
- Primer Premi Categoria Infantil (premi en material escolar)
- Segon Premi Categoria Juvenil (valorat en 100€)

Els originals s'han de presentar per duplicat al registre de l'ajuntament de la Font d'en Carròs o a la biblioteca municipal fins al dia 11 de febrer.

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 22 de febrer a les 20h, en un acte públic a la casa de la cultura.

L'ajuntament de la Font d'en Carròs es reserva el dret a publicar les obres guanyadores, tant en el llibre de festes, com en la web de l'ajuntament, o per altres mitjans. Excepcionalment l'ajuntament de la Font d'en Carròs podrà publicar una selecció de les obres no guanyadores, per la seua qualitat literària.

BASES
http://www.lafontdencarros.es/sites/default/files/u20/bases_concurs_cartell_i_relats_breus.pdf

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.