laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras finalizadas
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia
01 de febrero de 2019

FINALITZEN LES OBRES DE MILLORA DEL MERCAT MUNICIPAL D’OLIVA AMB LA INSTAL·LACIÓ DEL NOU PAVIMENT ANTILLISCANT

 

• El regidor responsable, Pepe Salazar, destaca la inversió total realitzada en l’edifici en els últims 4 anys, amb la rehabilitació del sostre original, l’increment de la potència elèctrica, la nova canalització de l’aigua, la reparació de portes i lavabos, l’adquisició d’una nova màquina de neteja o la instal·lació d’una alarma

“Estem molt satisfets del resultat. Ara podem presumir d’un Mercat Municipal de primera categoria, cosa que beneficia tant als veïns d’Oliva, com als mateixos comerciants i a la ciutat en general, per la inversió i millora que hem aconseguit en un dels seus edificis més emblemàtics”.

Així ha valorat este matí el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, l’estat actual de l’edifici del Mercat Municipal d’Oliva, després que hagen finalitzat les obres de la instal·lació del nou paviment antilliscant. “Es tracta d’un paviment de primera categoria, triat després d’haver consultat amb els mateixos comerciants i segons la seua opinió”, ha afegit el regidor. La instal·lació del nou paviment ha tingut un cost de 41.000 euros, aportats en la seua totalitat per la Diputació de Valencia.

Amb l’acabament de les obres del paviment finalitzen les principals inversions que s’han realitzat a l’edifici del Mercat Municipal des de 2015,

QUE SÓN:

- la rehabilitació del sostre original de l’edifici, de ferro i fusta, del 1949. Una obra que va tindre un cost de 70.000 euros, i que van estar també finançada íntegrament per la Diputació de Valencia.
- la canalització de la nova línia elèctrica a 20 kV, des del carrer Sant Carles, passant pel carrer Joan Pellicer, i fins al Mercat Municipal, per tal de poder incrementar la potència elèctrica de l’edifici i subministrar llum amb normalitat a tots els aparells del Mercat Municipal, evitant així el seu trencament o deteriorament, i, al mateix temps, optimitzant el seu funcionament.

Unes obres que van costar 31.000 euros i que en este cas van estar finançades per la regidoria de Mercats de l’Ajuntament d’Oliva.

COM TAMBÉ LES OBRES SEGÜENTS:

- la nova canalització de l’aigua per tal de portar aigua calenta a les parades centrals, i una nova instal·lació per canalitzar l’aigua corrent, 14.820 euros.
- la instal·lació d’una alarma, 2000 euros i
- l’adquisició d’una nova màquina de neteja de 3000 euros en 2015, adquirida amb fons també muncipals.

Per al regidor responsable del Mercat Municipal, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, les obres que ara hem acabat “suposen el final d’un procés de rehabilitació i condicionament d’un dels edificis més emblemàtics d’Oliva, el Mercat Municipal, també perquè puga complir tota la normativa d’higiene i seguretat d’este tipus d’edificis. Tenim un Mercat Municipal del qual podem presumir, tant per la qualitat dels productes i l’atenció al client que ofereix, com per la garantia i comoditat que proporciona als seus propis clients. I tot això, sense oblidar que estem parlant d’un edifici històric que forma part del nostre patrimoni local.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.