laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 31
de enero de 2019

LA REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA REPARTEIX 15.000 € EN SUBVENCIONS A ASSOCIACIONS I ENTITATS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

• Les ajudes s’han repartit entre huit entitats, en règim de concurrència competitiva, d’acord amb allò establert a les bases de convocatòria.
• La Comissió de Baremació fou l’encarregada de realitzar el repartiment equitatiu, de forma objectiva.

La Comissió Informativa de Serveis Socioculturals ha aprovat la proposta presentada per la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, per al repartiment equitatiu de 15.000 € entre les associacions i entitats que tenen com a finalitat la Participació Ciutadana.

Ha sigut el primer exercici en què s’han aplicat les bases de convocatòria de subvencions de Participació Ciutadana en règim de concurrència competitiva, significant açò que, d’entre les associacions i entitats que van presentar la sol·licitud per tal d’optar a les ajudes s’ha procedit a aplicar un barem objectiu per fer el repartiment de les quantitats econòmiques, i s’ha fugit de l’arbitri de la voluntat política.

Així doncs, es van presentar un total de vuit entitats i s’han valorat, en Comissió de Baremació, el seu nombre de socis, les activitats realitzades durant l’any, la seua repercussió social i les aportacions i millores en la dinamització dels barris, entre d’altres.

D’AQUESTA FORMA, EL REPARTIMENT ÉS EL SEGÜENT:

Llar de Jubilats i pensionistes d’Oliva - 3.164 €
Jubilats i pensionistes de Sant Francesc - 1.691 €
Ames de Cassa i Consumidores Tyrius - 3.164 €
Veïns del Raval - 1.001 €
Veïns Raval-Gerreria - 1.582 €
Veïns Barri Sant Francesc - 1.581 €
Veïns Platges d’Oliva - 1.234 €
Veïns del Pinet - 1.583 €
TOTAL - 15.000 €

La regidora Yolanda Pastor: “Cal continuar treballant perquè les bases tinguen cada vegada una aplicació més transparent, i apostem per ajudar als col·lectius que treballen pel nostre poble. Vull agrair a tots els col·lectius la seua col·laboració i el seu esforç diari i desinteressat.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.