laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Turismo en la Safor
Foto: VD/2019
Fuente: Mancomunidad de Municipios de la Safor
Valencia 31
de enero de 2019

VALORACIÓ DE LA MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR DE LA SEUA PRESÈNCIA EN FITUR 2019

 

• L'objectiu fonamental de l’acció promocional era donar a conéixer la comarca de la Safor al Mercat del Centre de l’Estat Espanyol a la Fira Internacional FITUR 2019.

Tomàs Ferrandis Moscardó: ‘És la Primera vegada que la COMARCA de la SAFOR acudeix com a destinació turística integrada a FITUR amb la marca SAFOR TURISME, una marca integradora que suma els 31 municipis de la comarca i que potencia els diferents actors públics i privats de la Safor’.

Els 31 municipis que la composen compten amb una àmplia i diversa oferta turística de qualitat. Els Plans de Dinamització i Governança Turística que van a començar la tercera anualitat.

S’han presentat les diferents accions de promoció del Turisme ACTIU realitzades al llarg de l’any i el treball realitzat sobre el Massís del Mondúver, i les accions de dinamització de les rutes ciclo-vianants de la comarca.

La Mancomunitat va mostrar per a gaudir del TURISME de NATURA l’habilitació del Balcó de la Safor a Ador, així com els Punts d’Albirament d’Aus (Birdwatching o Turisme Actiu) que ha realitzat en l’àmbit del Serpis i a la Marjal Xeraco-Xeresa.

Per la seua banda Assumpta Domínguez, Consellera de Turisme de l’ens comarcal declara:

• S’ha presentat el Fullet sobre la Gastronomia de la Comarca que inclou un extens receptari i una guia d’establiments on degustar els plats més tradicionals de la cuina d’arrel.
• A la roda de premsa es van llançar les principals propostes a desenvolupar l’any 2019.

1. La ruta del Vernissa
2. La ruta del Serpis
3. La ruta de la Via Augusta, entre Oliva i Gandia per la costa.

I, finalment, es va anunciar la mini Sèrie La Safor en Família, amb Cristina Boscà com a protagonista, per mostrar els encants de la comarca en un format televisiu mitjançant 6 mini sèries d’acció a la comarca de la Safor orientades a un públic familiar.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.