laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Moros y cristianos
Foto: VD/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 30
de enero de 2019

CONCURS DE CARTELLS MOROS I CRISTIANS

 

• La Junta de Moros i Cristians Ben Cabuts convoca el Concurs de Cartells de Festes de Moros i Cristians 2019.

BASES

1. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. Els participants han de fer arribar de forma individual o col·lectiva un disseny original i inèdit.

2. El format dels cartells serà quadrat (30 cm d’ample x 30 cm d’alt) i s’ha de presentar en un suport rígid.

3. Cal incloure les frases “Festa de MOROS I CRISTIANS” i “Del 16 al 18 d’agost de 2019 La Font d’en Carròs”.

4. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeta la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.

5. L’organització farà servir el cartell guanyador per a promocionar la Festa de MOROS I CRISTIANS sobre qualsevol format. L’organització es reservarà els drets de reproducció del cartell guanyador, que seran cedits en exclusiva pel seu autor. El guanyador es compromet a fer les adaptacions necessàries per als diferents suports.

6. El jurat serà l’únic òrgan competent per a resoldre qualsevol incidència, i estarà format per membres de l’organització. El Jurat es reserva la potestat, si és necessari, de seleccionar prèviament els dissenys admesos a concurs.

7. El termini de presentació d’originals serà fins el 31 de maig de 2019. S’hauran de presentar en l’Ajuntament de La Font d’en Carròs en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

8. Els concursants podran actuar sota pseudònim. En qualsevol cas, hauran de lliurar l’obra juntament amb un sobre tancat on consten les dades personals de l’autor (nom, adreça, telèfon, DNI).

9. El cartell elegit, serà premiat amb 200 euros (el premi està subjecte a les corresponents retencions fiscals).

10. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les presents bases.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.