laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 30
de enero de 2019

I CONCURS FOTOGRÀFIC DE FALLES DE GANDIA

 

• Fins al 25 de febrer poden presentar-se les obres, de temàtica fallera i en format digital, per a participar-hi al certamen organitzat per la Federació de Falles de Gandia, amb el patrocini del Departament de Comerç de l'Ajuntament i la col·laboració de l'Associació Fotogràfica de la Safor (AFS).
• Es lliuraran tres premis per un valor total de 1.000 euros. Per a participar cal emplenar un formulari en el web www.fallesdegandia.org.

Durant les pròximes festes josepines, a Gandia se celebrarà l'I Concurs Fotogràfic de Falles. Les bases han sigut presentades aquest matí en roda de premsa per la regidora delegada de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, i el secretari de la Federació de Falles de Gandia, Óscar Morant .

Aquesta primera edició té com a tema general LES FALLES, un ampli món on tenen cabuda des dels monuments, fins a les bandes de música, els concursos que duen a terme les comissions o els abillaments de les falleres i fallers.

Izquierdo ha comentat que “era una llàstima que les Falles, una festa que aglutina a tantíssima gent a Gandia, no tinguera aqueix vessant artístic”, com ja té a la nostra ciutat la Setmana Santa. L'àrea de Polítiques Econòmiques (Comerç) mostra el seu suport a aquesta iniciativa ja que “les falles són una activitat econòmica per a la ciutat importantíssima”, com ha afirmat la regidora.

Per la seua banda, Morant s'ha referit a l'esdeveniment com “una assignatura pendent en les Falles de Gandia. Ens faltava aqueix premi de fotografia”.
És un concurs obert, on qualsevol persona, independentment de la seua nacionalitat o residència, pot participar.
El termini d'admissió de les obres comença hui i finalitza el pròxim 25 de febrer.

Els interessats podran presentar fins a dues fotografies, inèdites, còpia única (no seriada) i que no hagen sigut premiades en altres concursos. Les fotografies es presentaran de manera digital (format JPEG) a través d'un formulari existent per a aquest concurs en la web www.fallesdegandia.org. La mesura i la tècnica utilitzada serà lliure.

La decisió del jurat es farà pública, a la Casa de Cultura o en el lloc determinat per l'organització, el divendres 1 de març de 2019 a partir de les 20 hores.

El dissabte 2 de març s'entregaran tres premis per un valor total de 1.000 euros: primer premi dotat amb 500 euros; segon premi, 300 euros i el tercer, 200 euros.

Les deu obres finalistes, i aquelles que el jurat considere, seran reproduïdes en paper per a l'exposició que es durà a terme del 2 al 20 de març en la nostra localitat.

Els autors premiats conservaran els drets d'autoria, però cediran els drets de propietat de l'obra, de manera indefinida i en exclusiva, a la Federació de Falles de Gandia (entitat organitzadora del concurs) que podrà reproduir-les a gran format i cedir-les per a venda benèfica a favor de la casa dels Franciscans Terciaris de Palma de Gandia.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.