laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Complejo de valorización de residuos
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30
de enero de 2019

TAVERNES LÍQUIDA EL DEUTE AMB LA DIPUTACIÓ PELS IMPAGAMENTS PER LA TAXA DE RECICLATGE

 

• L’Ajuntament de Tavernes havia generat, a data de 2011, 1.700.000 € de deute amb Diputació per impagaments de la taxa de reciclatge.
• La part del rebut que l’Ajuntament cobrava a la ciutadania en nom de la Diputació, fins 2011, no era abonada a la Diputació com corresponia.

Un cop abonats els 172.000 € del darrer termini, dels quatres que l’equip de govern municipal va pactar amb la Diputació, l’Ajuntament de Tavernes ha liquiditat la totalitat del deute que tenia amb la Diputació per l’impagament de les taxes de reciclatge.

Este deute pujava, a l’any 2011, a 1.700.000 € i des d’eixe moment fins a dia de hui, l’Ajuntament de Tavernes ha vingut liquidant-lo. Fins l’any 2011, l’Ajuntament de Tavernes cobrava al seu veïnat en un sols rebut dos conceptes. Per una banda, la recollida domiciliària del fem i el trasllat la planta de Guadassuar i, per d’altra banda, el tractament del fem en la planta de Guadassuar. Este segon concepte, l’Ajuntament el cobrava en nom de la Diputació, però, fins l’any 2011, el Consistori no li transferí cap euro, d’ahí el deute de 1.7000.000 € amb Diputació.

Segons l’Alcalde, Jordi Juan, “ La feina que estem fent de sanejament de les arques municipals és molt important perquè amb un Ajuntament solvent tenim una capacitat molt més gran per a millorar els serveis públics i la qualitat de vida de la nostra ciutat. És moment de recordar que, a banda d’açò, ens trobàrem amb un dèficit en la tresoreria de 4’5 milions d’euros, 2’7 milions d’euros en factures per pagar, un endeutament amb els bancs de 18 milions d’euros, la liquidació de l’aparcament de Passeig del País Valencià, 2’4 milions d’euros, per pagar i a més s’havien cobrat per anticipat 2 milions d’euros del cànon de l’aigua.

A dia hui, el deute amb els bancs és de sols 8 milions, tenim superàvit en la tresoreria, no hi ha factures en els caixons i els proveïdors cobren en temps i forma. L’esforç que hem fet ha sigut molt gran i ha sigut gràcies a la paciència i comprensió del poble de Tavernes”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.