laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras en Tavernes
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 29
de enero de 2019

L’AJUNTAMENT ADJUDICA 1.035.244 € A EMPRESES LOCALS AL LLARG DELS ANYS 2017 I 2018

 

• Un cop liquidat el préstec, a l’any 2016, l’Ajuntament ja pot dedicar diners a inversions. Des d’aleshores, s’ha adjudicat més d’1 milió d’euros en inversions desenvolupades per empreses locals.
• La prioritat, a l’hora de l’adjudicació, han estat les empreses locals.

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat al llarg dels anys 2017 i 2018 obres per un cost d’1.305. 244€ a empreses locals. Des de fa dos anys que Tavernes pot dedicar diners a inversions. Durant estos dos darrers anys, el govern municipal ha tingut disponibilitat econòmica i ha pogut fer inversions. Situació que des de l’any 2011 no es podia donar per l’elevat deute econòmic que patia el Consistori, la quantitat que devia l’Ajuntament, a data de 2011, pujava a 22 milions d’euros. Este fet implicava que fins 2016, els esforços econòmics de l’Ajuntament es van dedicar a saldar el deute.

Un cop salvada l’obligació, imposada per la situació econòmica i el Pla d’Ajust del Ministeri d’Hisenda, l’Ajuntament ja ha pogut dedicar diners a inversions. La prioritat d’estes inversions, a banda dels objectius específics a cobrir per cadascuna de les obres, ha estat la d’impulsar l’economia local, per això la prioritat, a l’hora de tancar les contractacions, han estat les empreses locals.

AIXÍ, SI ANALITZEM LES OBRES ADJUDICADES A EMPRESES LOCALS ANYS 2017 I 2018, TROBEM LA SEGÜENT RELACIÓ:

- Cova del Bolomor, adjudicada a Construccions Felfrell, S.L. per un total de 109.670 euros.
- Construcció nínxols en el cementeri, adjudicada a Construccions Felfrell SL per 89.550 euros.
- Construcció de nínxols prefabricats en el cementeri adjudicada a Grau Pascual SA per 99.583 euros.
- Reurbanització Carrer la Barca-Sequers adjudicada a Cons-Med SL per 194.810 euros
- Millora i accessibilitat voreres dels carrers Calle Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet adjudicada a Grau Pascual SA per 133.003 euros.
- Reparació escocells Camí Dula, Sant Antoni, Prof. Sanchis Guarner, Monestir de la Valldigna, Pau, Solidaritat, Constitució, 25 d'abril adjudicada a Grau Pascual per valor de 77.403 euros .
- Execució de guals accessibles carrer Divina Aurora adjudicada a Grau Pascual per valor de 152.000 euros.
- Obres millora accessibilitat encreuament carrer Mitja Galta i la Barca adjudicada a Felfell SL per valor de 179.225 euros.Per altra banda, les obres de menys de 40.000 euros, els coneguts com a contractes menors, s’han ofert, en primer lloc, i sempre que hi ha hagut oferta, als empresaris locals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.