laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 29
de enero de 2019

BELLREGUARD MILLORA L’ACCESSIBILITAT I LA SEGURETAT AMB LES OBRES DE 24 PASSOS DE VIANANTS

 

• Joan Marco: “L’accessibilitat i la seguretat han estat una prioritat en totes les obres i inversions de la legislatura”.
• Amb el mateix esperit es desenvolupen ara obres al passeig marítim de la platja, i en breu començaran altres dos projectes més.

L’Ajuntament de Bellreguard segueix avançant en les accions encaminades a millorar l’accessibilitat en els carrers del poble, així com la seguretat de les persones. En eixa línia en la que ja s’han desenvolupat altres projectes s’emmarquen també les obres que acaben de finalitzar per tal de crear i adequar nombrosos passos de vianants en el casc urbà.

Són un total de 24 passos de zebra sobre els quals s’ha actuat. S’han creat de nous i altres s’han reformat, atès que no estaven executats d’acord a allò que indica la normativa. “L’accessibilitat i la seguretat han estat una prioritat en totes les obres i inversions que s’han dut a terme en aquesta legislatura, i més en aquesta obra”, destaca el regidor d’Urbanisme, Joan Marco.

El projecte, dotat d’un pressupost de 39.454,70 euros que financia el programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Valéncia, ha inclòs les obres d’11 passos de vianants en el lateral nord del carrer de les Germanies; 8 més en el lateral sud de Sanchis Guarner; altres 4 junt als encreuaments de la carretera N-332 amb els carrers Parpalló, Sant Domènech, Major i Sant Josep; i un altre en el carrer Vicent Andrés Estellés.

Per altra banda, recalca Joan Marco, “en eixa línia de millorar l’accessibilitat i la seguretat, la Regidoria d’Urbanisme està actuant en la actualitat al passeig marítim de la platja”. Igualment, en breu començaran dues obres més amb el mateix esperit: una al poble, per a adequar diferents carrers i edificis; i una altra a la platja, per millorar l’accessibilitat a l’arena.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.