laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


El equipo al completo
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 28
de enero de 2019

EL CLUB DE CÓRRER CAMALLAES-REFLYX ES PROCLAMA CAMPIÓ PER CLUBS EN EL III CIRCUIT DE CURSESPOPULARS DE LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• Després d’un total de 17 curses disputades, el conjunt alqueriense Club de Córrer Camallaes-Reflyx ha eixit victoriós en la tercera edició del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna en aconseguir la primera classificació masculina per clubs.

Saida Perea, la presidenta del C.C. Camallaes-Reflyx afirma que aquesta victòria és un somni. “Hem treballat amb constància i humilitat. Ha costat molt, però amb la unió que ens caracteritza ho hem aconseguit i estem molt orgullosos”, afegeix. Perea explica que la temporada d’entrenaments ha sigut “dura, amb molts entrenaments, i acompanyats de lesions, però sempre amb il·lusió”.

El Circuit, que va començar el 30 de juny de 2018 i va finalitzar ahir, diumenge 27 de gener de 2019, també deixa al club alqueriense en segona posició pel que fa a la classificació femenina per clubs.

Així mateix, pel que fa a la classificació individual el C.C. Camllaes-Reflyx també s’ha fet amb diversos pòdiums:

Isa Banyuls Castelló: 2a posició en la classificació general femenina i 1a posició en la categoria Veterans B Femení.
Salvador Peiró Todolí: 3r classificat en la categoria Junior.
Fermín Vidal Martínez: 2n classificat en la categoria Sènior.
Sonia Sánchez Martín: 3a posició en la categoria Veterans B Femení.
Jose Valverde: 3r en Veterans C masculí.
Milagros García: 2a classificada en la categoria Veterans D femení.
Pere Lluís García Reig: 1r en Veterans B Masculí.

“Tot i que guanyar un circuit en primera i segona posició (masculí i femení respectivament) és un orgull i estem immensament contents, el que més ens ha marcat és el grup que som, el bon rotllo que tenim, l’esportivitat, la companyonia, l'estima i també el repte que hem aconseguit”, assenyala Saida Perea.

Els membres de Camallaes-Reflyx ja pensen en la 4a edició del Circuit, que afrontaran de manera molt positiva. “Estem molt motivats, sobretot pel grup humà que formem, club que considerem una família”.

Per últim, el conjunt agraeix l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, l’empresa Reflyx, el restaurant Parsifal, Produccions Platino i el Restaurant Mario la seua col·laboració, sense la qual “no haguera sigut possible”.

Gustavo Frasquet, regidor d’Esports de l’Alqueria de la Comtessa, felicita al C.C. Camallaes-Reflyx, tant pel triomf com per l’esforç i el treball dut a terme. “Espere que aquesta temporada afronten els reptes de la mateixa manera que fins ara, amb dedicació i passió per l’esport, i que aconsegueixen tot allò que es proposen”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.