laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: Compromís/2019
Fuente: Compromís per la Safor-Valldigna
Valencia 28
de enero de 2019

LA COALICIÓ COMPROMÍS ESTÀ PREPARADA PER AFRONTAR LES ELECCIONS DE MAIG A LA SAFOR-VALLDIGNA

 

• El dissabte 26 gener, des de Compromís Safor-Valldigna, férem un esmorzar comarcal a Simat de la Valldigna on a més d’assistir simpatitzants, militants i càrrecs institucionals comptàrem amb la companyia de Rafa Climent, Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, dels Senadors Carles Mulet i Jordi Navarrete i de la Co-portaveu de la Coalició Compromís, Àgueda Micó.

La Secretària Comarcal del BLOC i de Compromís, Jacinta Rubio, a més de donar peu a parlar a cada convidat va animar a totes les persones presents a encoratjar-se i a posar-se fil per randa per guanyar les eleccions municipals, valencianes i europees, i allunyar a la corrupció i a l’extrema dreta de les institucions.

Climent, feu un breu repàs de la política duta en aquests quatre anys a les seues Conselleries. On va destacar sobretot, la modernització dels polígons industrials, la internacionalització de moltes de les empreses valencianes, els programes de foment d’ocupació com l’Avalem Experiència i Joves que abarca totes les edats, i especialment aquest últim on es van invertir més de 6 milions d’euros per contractar a més de 350 persones joves a la nostra comarca sols el darrer any.

Per altra banda, els Senadors Mulet i Navarrete, contaren en un to simpàtic com està sent el seu pas pel Senat. On destacaren com d'obsoleta es troba aquesta institució i com ells, intenten capgirar la situació, presentant ambdós senadors més de 19.000 preguntes per escrit.

Per últim, Micó, va anunciar que prompte Compromís es trobarà en un procés de primàries per elegir les seues candidatures a les Corts Valencianes,i a Europa i quines expectatives hi ha per a les eleccions de maig.

L’acte fou en aquesta població de la Valldigna perquè és on més gent treballa directament al camp de tota la comarca, per aprofitar i reivindicar l'aplicació de la clàusula de salvaguarda per defensar els productors citrícoles valencians, l'alliberament de l'AP-7 i la necessària neteja i canalització del Riu Vaca. I també, com no podria ser d'una altra manera, crear lligams entre la gent de la comarca i parlar de la situació de cada poble on es va destacar que si tot va bé la Coalició Compromís presentarà candidatures a cada un dels 31 pobles de la Safor – Valldigna.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.