laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Playa de Tavernes
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 21
de enero de 2019

TAVERNES, MÉS QUE SOL I PLATJA; EMOCIONS

 

• Tavernes de la Valldigna torna a estar present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es celebra a Madrid del 23 al 27 de gener per a donar a conèixer el seu patrimoni històric, cultural, gastronòmic i natural.

Un any més, Tavernes de la Valldigna estarà present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es celebra del 23 al 27 de gener a Madrid, en una edició que ha registrat un nou rècord de participació i internacionalització. La presència de Tavernes en el complex d’IFEMA posa en valor el gran patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de la ciutat en l’esdeveniment turístic referent a nivell internacional. Baix el lema “Més que sol i platja; emocions”, Tavernes presentarà a Madrid la gran oferta turística que es pot gaudir durant tot l’any a la ciutat, amb la mescla perfecta de platja, muntanya, música, gastronomia, cultura, història i tradició.

Un ampli ventall per a despertar diferents emocions. A la ben coneguda oferta de sol i platja familiar de Tavernes, distingida amb dos banderes blaves i la distinció Qualitur, es ve treballant per a desestacionalitzar el turisme en la nostra localitat i atraure nous visitants, sumant així una oferta cultural, paisatgística i patrimonial que fan de Tavernes una ciutat atractiva i dinàmica. El ventall d’opcions reuneix parades obligatòries com la Torre de Guaita, el complex arqueològic de la cova del Bolomor, la ruta dels Sentits, els Abrics de Mossen Ricard, la muntanya de les Tres Creus o els ullals, entre altres.

D’altra banda, l’oferta cultural i d’oci és notable durant tots els mesos de l’any amb una forta aposta de l’Ajuntament de Tavernes per les festes tradicionals i ser una ciutat referent de la música i els festivals. Així, la localitat acull fins a una desena de festivals musicals de diferents estils i per a tot tipus d’edat. A Tavernes podem gaudir del Festivern, el Mediterránea Festival, l’Iboga Summer Festival, el festival Sete Sóis Sete Luas, el Sona Baixet Fest(a), el Desllunat-Pop al carrer,... Una aposta que posa a Tavernes en el mapa i atrau a milers de visitants que descobreixen les meravelles de la localitat vallera a través de la música, els quals guardaran un fantàstic record que, de ben segur, els farà tornar amb el pas dels anys. Les Falles i les Festes Majors, eixos fonamentals de la cultura i tradició vallera, són dos reclams més d’entitat per al turisme.

Per tant, a FITUR es concentraran tots els valors turístics de Tavernes de la Valldigna per a promocionar i posar en valor el patrimoni de la ciutat. Per tal de donar a conèixer la nostra gastronomia, el dijous 24 es realitzarà a l’estand un showcooking, sessió de cuina en directe, de l’arròs de vigília, plat tradicional de la Valldigna.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.