laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17
de enero de 2019

LA ONG SOLIDARITAT AMB EL TERCER MÓN INAUGURARÀ EL PROJECTE TEMPS EN XARXA

 

• L’Ajuntament inicia un nou projecte, Temps en xarxa, dirigit a coordinar i donar valor al teixit associatiu i de les ONG de la Valldigna.
• El projecte s’inicia el divendres 26 de gener, amb un programa a Valldigna Ràdio i un acte al saló de plens del consistori, en què la ONG Solidaritat amb el Tercer Món serà la protagonista.

L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa, a partir de la setmana vinent, un engrescador projecte solidari: Temps en Xarxa. L’activitat, que promou la Regidoria de Serveis Socials, té per objectiu crear una xarxa teixida per totes les associacions i ONG solidàries de la Valldigna per a publicitar la faena que duen a terme mitjançant tallers, xarrades i un programa a Valldigna Ràdio.

Temps en Xarxa és una nova fórmula per a connectar tot l’associacionisme i acostar el voluntariat i l’activitat a la resta de la població, afavorir la connectivitat, treballar en xarxa i cercar més socis i voluntaris perquè col·laboren amb estes associacions i ONG.

L’espai radiofònic, també anomenat Temps en Xarxa, començarà a emetre’s el pròxim divendres dia 26, a les 11:30 h. La ONG Solidaritat amb el Tercer Món és l’encarregada d’estrenar el programa narrant tots el treballs que du a terme per a ajudar poblacions molt necessitades, explicar qui són, d’on vénen i quins són els seus projectes de futur. A més, el mateix divendres 26 de gener, a les 19:30h, en el saló de plens de l’ajuntament, celebrem un acte dedicat a la comunicació de la seua tasca en pro d’un món millor.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat la seua satisfacció “per poder tirar avant un projecte que donarà al teixit associatiu un nou impuls per a consolidar-se i fomentar el seu creixement. Temps en Xarxa promou la participació de la ciutadania i la interacció i cooperació entre les ONG i les associacions. Un espai on tothom té cabuda”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.