laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16
de enero de 2019

GANDIA POSICIONARÀ A FITUR LES FALLES I LA NIT DE SANT JOAN COM A PRODUCTES TURÍSTICS LGTBI

 

• L'alcaldessa i els tècnics de Turisme tanquen reunions amb prop d'una vintena d'operadores, agències de viatge i clubs de producte
• El departament de Turisme reposiciona l'oferta per segmentar i dirigir-la a públics concretstal.

L'alcaldessa de Gandia i màxima representant en matèria turística de la ciutat, Diana Morant, acompanyada per la tècnica de Turisme, Olatz Megía, han presentat aquest matí el desplegament que realitzarà el consistori del 23 al 27 de gener amb motiu de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra a Madrid. La compareixença s'ha produït després de celebrar una Mesa de Turisme reduïda on s'ha presentat la línia de promoció que tindrà lloc aquest any als principals agents turístics de la ciutat.

Diana Morant ha destacat que els representants de l'Ajuntament aniran a la Fira acompanyats del sector turístic, als qui l'alcaldessa ha agraït l'esforç i tots els bons resultats que "entre tots estem aconseguint amb la col·laboració público-privada i que han fet que hàgem recuperat la reputació". "Anem a Fitur amb el convenciment que allà ja miren a Gandia d'una altra manera, des del prisma d'una ciutat que treballa per la qualitat, per la innovació i per una oferta més urbana que tracta de desestacionalitzar el turisme, molt allunyada de models anteriors".

La màxima representant en matèria turística de la ciutat ha informat que per primera vegada, Gandia acudirà amb la nova marca 'Gandia Esplendor Mediterrani'. "Estem convençuts que hem aconseguit reposicionar la nostra ciutat com a destinació turística, Gandia necessitava una nova marca que l'acompanyés: una estrela envolta de mar, que representa que la nostra oferta turística complementa el sol i la platja, i remarca el nostre llegat patrimonial i històric -cultural, la nostra gastronomia i la natura. Una marca que diu que a Gandia es pot fer turisme els 365 dies de l'any. Volem dir-li al turista que vindrà per la platja però tornarà per la gastronomia, al Palau, la Marjal i les Falles".

Morant ha explicat que les tendències en matèria de promoció turística estan canviant i que es dirigeixen a la segmentació dels diferents públics oferint productes experiencials concrets. "Estem dissenyant productes específics per dirigir-nos a públics concrets. La nova marca és un producte en si mateix i un altre producte que oferirem estarà dirigit al públic LGTBI".

Sobre aquest segon aspecte, l'alcaldessa ha informat que Gandia "serà la destinació turística per excel·lència per al col·lectiu LBGTI a la nit de Sant Joan i en les Falles". "L'any passat va ser un èxit, amb l'actuació en la nit de Sant Joan de Diva's Disco, i volem que en anys successius també ho siga. A més, les Falles també tindran un caràcter LGTBI atés que el 16 de març tornarà a actuar aquest grup. Volem posicionar així Sant Joan i les Falles com a festes i productes turístics LGTBI".

Un altre dels productes turístics que s'oferirà a professionals i particulars durant la Fira serà el fullet del SICTED que enguany compta amb 111 establiments i que incorpora l'oferta de Barx i el Convent de Sant Jeroni. D'altra banda, també es posarà en valor l'ampliació de la línia de Trasmediterranea que des d'ara ja funciona tots els dies de l'any.

Dins la línia d'oferir productes concrets, Gandia presentarà un nou vídeo promocional, que transmet els valors de la nova marca i relata els recursos de Gandia.

També s'oferiran 3 fullets nous com són la Ruta de la platja, amb els punts d'interés que visitar al Grau i la platja; l'oferta nàutica, molt demandada pels visitants; a més del mapa il·lustrat on s'incorpora un espai dedicat a què fer a Gandia en un dia i en dos dies. Tot això se suma als fullets que informen sobre allotjaments, platges, horaris de visites a monuments, museus, gastronomia, etcètera, als quals s'afegeixen el calendari de la ciutat, pòsters amb la nova imatge, nou merchandising i fullets d'activitats i esdeveniments de tot el que passa a Gandia els 365 dies de l'any.

"L'objectiu de tota aquesta promoció és vendre Gandia de la millor manera possible per tancar els millors acords amb operadors amb productes concrets. Tenim ja agendades reunions amb al voltant de vint operadors turístics, agències de viatge i clubs de producte i bloggers" va explicar Morant qui ha destacat alguna de les reunions que es mantindran amb LastMinute; Europlayas; Logitravel; Broadway Travel; W2M; Eroski o Minube.

Tota aquesta activitat es complementarà amb visites d'autoritats i als estands de la cadena hotelera Rh, Trasmediterranea o la cadena Senator, entre altres iniciatives.

Per la seua banda, Olatz Megia ha explicat que Gandia estarà ubicada al pavelló 7, sota el paraigua 'València Turisme' de la Diputació de València, en un lloc molt destacat i amb una imatge pròpia al qual se suma el taulell a la zona de turisme LGTBI.

Dissabte serà el dia de la visita de la delegació de Gandia formada per la Banda de Música de Beniopa, les Falles, la Setmana Santa, la banda del Tío de la Porra i la Família Borja, que seran els encarregats de realitzar un espectacle amb per tal d'explicar les bondats de Gandia com a destinació turística d'una manera més cridanera en introduir la música.

Aquest mateix dia, la Fideuà de Gandia també estarà present amb un show cooking de Fideuà de Gandia, on Avelino Alfaro serà l'encarregat de cuinar davant el públic una fideuà per a 400 persones i es repartirà als presents la Delica de Gandia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.