laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Eixida Sud ja
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 11
de enero de 2019

L'AJUNTAMENT COL·LOCA PANCARTES PER REIVINDICAR L'EIXIDA SUD DE L'AP-7 EN DIFERENTS PUNTS DEL CASC URBÀ

 

• Es tracta d'una de les accions acordades entre l'Agenda 21 i l'Ajuntament d'Oliva, que ja es va anunciar en la reunió amb les associacions de la ciutat.

L’Ajuntament d’Oliva i l'Agenda 21 continuen amb les accions reivindicatives perquè l'Estat execute solucions al pas de la N-332 pel casc urbà, amb la construcció de l'eixida sud de l'AP-7 i el desviament del tràfic pesat, mentre duren les obres.

L'inici de les accions ha estat acordat entre el grup de mobilitat de l'Agenda 21 i l'Ajuntament d'Oliva, representat per l'alcalde i tots els protaveus polítics municipals.

De fet, a principis de desembre es va convocar una reunió informativa amb les associacions de la ciutat per demanar el seu suport i ajuda. En ella, també es va comunicar que s'estava treballant en una acció multitudinària i singular al llarg de la travessia de la N-332 pel casc urbà d'Oliva, tot i que encara no hi ha data prevista.

Mentre tant, han començat a col·locar-se pancartes reivindicatives en diferents punts de la ciutat per tal de conscienciar al conjunt de la societat d'Oliva, així com a les persones que passen pel casc urbà, que l'enllaç sud d'Oliva encara no és una realitat i, per tant, cal continuar reivindicar-lo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.