laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 11
de enero de 2019

LES ESCOLES INFANTILS EL CARAGOL I LA TARONJA DISPOSARAN DE 76.000€ DE SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ VALÈNCIA PER A MILLORES

 

• La Regidoria d'Educació, que dirigeix la regidora de Projecte Oliva, Yolanda Pastor, rep 76.000€ de subvenció del Pla de Millora d'Espais Educatius Municipals, que es destinaran a reformes en les escoletes infantils El Caragol i La Taronja.

L'Ajuntament d'Oliva ha rebut la notificació per la qual s'indica que el municipi d'Oliva ha estat inclòs dins la llistat dels beneficiaris del Pla de Millora d'Espais Educatius Municipals.

Així doncs, des del Departament d'Educació. que dirigeix l'edil Yolanda Pastor, es treballa intensament per a presentar a la Diputació les memòries valorades dels projectes d'obra que es realitzaran amb aquesta subvenció a les escoles infantils El Caragol i La Taronja. Al llarg d'aquesta setmana, s'estan realitzant les visites pertinents als centres per a marcar les prioritats més urgents, juntament amb la direcció de les escoletes.

Els 76.000€ que es rebran de la Diputació de València es destinaran a la reforma d'escoles infantils ja que, com especifiquen les bases de la referida subvenció, és a aquestes construccions a les quals es destinen preferible i preferentment les ajudes.

Yolanda Pastor: “Des del Departament d'Educació estem molt satisfets perquè amb aquesta subvenció podrem escometre algunes millores que teníem previstes realitzar en tots dos centres, La Taronja i El Caragol, i que se sumaran a les que durant aquesta legislatura ja s'han dut a terme des de la Regidoria.”

A més, la regidora es mostra molt satisfeta pels fruits que el Departament d'Educació que dirigeix està rebent: “Durant aquesta legislatura hem dut a terme una intensíssima labor sobre els centres educatius de la nostra ciutat, i ara que ens trobem quasi en el final, persistim amb la mateixa intensitat en la nostra tasca com és en el cas del Pla Edificant que vam anunciar la setmana passada i, ara, amb aquesta subvenció que rebem de la Diputació de València.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.