valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Compromís per Benifairó
Fuente: Compromís per Benifairó
Valencia 11
de enero de 2019

JOSEP ANTONI ALBEROLA TORNARÀ A ENCAPÇALAR LA LLISTA DE COMPROMÍS PER BENIFAIRÓ PER A LES ELECCIONS LOCALS

 

• L’assemblea de Compromís per Benifairó, reunida el dijous 10 de gener, va aprovar que Josep Antoni Alberola torne a ser el cap de cartell per a les eleccions municipals de maig.

Des de l’agrupació local de Compromís destaquen “que la tasca portada a terme durant la legislatura ha sigut complexa i resolta positivament per l’equip de govern, amb què es torna a dipositar la confiança amb ells, però ara reforçada, per afrontar el repte de les pròximes eleccions. Des del convenciment d’haver realitzat una tasca honesta i eficient, el projecte es veu reforçat per encarar una nova legislatura amb un programa il·lusionant per modernitzar i dinamitzar el poble.

Durant aquesta legislatura s’han vist molts canvis, tant des de l’eficiència en la comptabilitat municipal com urbanístics, participatius, educatius, de comunicació, culturals i d’altres. Aquesta tasca empresa durant aquestos quasi quatre anys, creiem, cal que siga continuada i reforçada per aplegar a un major grau de benestar dels veïns.”

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.