laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10
de enero de 2019

ACTIVAT DISPOSITIU DE PREVENCIÓ BAIXES TEMPERATURES

 

• Des de hui dijous s'activa el dispositiu en previsió de situació de pre-emergència per baixes temperatures el cap de setmana.
• El Cai de Cáritas Gandia tindrà places extraordinàries per garantir que totes les persones puguen passar la nit baix d'un sostre. Així mateix, les residències també albergaran places.
Creu Roja Gandia entregarà material d'abric per a les persones que no vulguen fer ús de les places del Cai i de les residències.
• La Policia Local i els agents de barri faran seguiment també de les persones grans que viuen a soles, seguint les indicacions de les assistentes socials.

• Totes aquestes mesures són coordinades pels Departaments de Responsabilitat Social i Seguretat Ciutadana per tal de fer front amb garanties a les previsions d'onada de fred a la nostra ciutat. El telèfon per comunicar qualsevol emergència que pot causar el fred és: 962 87 88 00 (Policia Local de Gandia)


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.