laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del convenio
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 10
de enero de 2019

LA REGIDORIA DE CULTURA I L’ARTÍSTICO MUSICAL D’OLIVA SIGNEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ANUAL

 

• L’acord estableix una subvenció de 22.500 euros per a l’entitat musical, i incorpora el conjunt d’activitats culturals en què participen totes les seues seccions.

El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha signat amb la presidenta de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, Eva Fuster, el conveni de col·laboració anual amb l’entitat olivera. El regidor ha assenyalat que “el conveni puja a 22.500 euros, una quantitat que afavorirà al progrés de l'associació. La música a Oliva és un referent cultural, i l’Artístico Musical realitza una magnífica tasca educativa, a més de sumar contingut a la programació municipal amb tot un seguit de concerts i actuacions d’interés general.”

Escrivà ha explicat que enguany, com a novetat, s’han incorporat al conveni les activitats culturals en què ha participat i col·laborat l’AAMO en els últims anys: el cicle Música a la Mar, La Nit dels Museus, la processó cívica del 9 d’Octubre, o el Dia de la Biblioteca, entre altres.

“L'Artístico Musical, en les seues diferents seccions: escola, bandes, orquestra clàssica, orfeó, combo de jazz…, està participant més que mai, i molt activament, en les nostres activitats, aportant més valor si cap a tots els esdeveniments que s'organitzen des de la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques”. Per tal motiu, el regidor ha volgut agrair la complicitat dels músics i músiques, així com de la directiva que presideix Eva Fuster, per a poder oferir una programació diversa, familiar, i cada vegada més completa i participativa.

Per la seua banda, la presidenta de l’associació ha agraït la col·laboració de l’ajuntament per continuar apostant per la formació musical a la ciutat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.