laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10
de enero de 2019

EL PAVELLÓ DEL RAVAL ACULL EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE REMOERGÒMETRE

 

• El Pavelló del Raval és l'escenari triat per a la celebració del Campionat Autonòmic de Remoergòmetre diumenge que ve 13 de gener a partir de les 9 del matí.

Així ho han presentat aquest matí en roda de premsa la Regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada de la Presidenta del Club Rem CIA Gandia, Nani Vela. Ja s'han inscrit més de 400 persones de tot el país que participaran en les diferents categories, des d'alevins fins a veterans.

Morant ha agraït “la implicació del club en el foment d'aquest esport i el suport que des de la Federació s'està donant per a la celebració d'aquest campionat”.

Enguany s'entregarà a tots els participants una botella de plàstic de llarga durada i emplenable, mesura mediambiental que estalviarà el reciclatge d'al voltant de 1000 botelles d'aigua.

Per part seua, Nani Vela, ha comentat “la importància que té aquest esdeveniment esportiu, ja que és classificatori per al Campionat d'Espanya que se celebrarà la setmana que ve”. També, ha comentat que es preveu una participació massiva en les categories infantils i juvenils i ha posat l'accent que “el rem és un esport inclusiu, tots poden practicar-lo, fins a persones amb diversitat física i psíquica”.

En els últims anys és un esport en alça, ja que també es practica rem en els gimnasos com a modalitat de crossfit.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.