laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de enero de 2019

EL QUILÒMETRE VERTICAL GANDIA ESTRENA NOU RECORREGUT

 

• La XVIII edició de la prova es disputarà el diumenge 13 de gener i comptarà amb un nou tram per la senda de la Font del Carritx.
• La prova començarà a les 8.40 en el barranc de Beniopa. Les eixides es realitzaran de manera escalonada i estaran repartides en cinc trams: tres per a corredors i dos per a caminants. La meta estarà en el cim del Mondúber.

La regidora d'Esports, Lydia Morant, al costat de Miguel Cebrián, membre del Club Alpí Gandia, han presentat aquest matí la XVIII edició del KM Vertical Gandia, que tindrà lloc el diumenge 13 de gener. Una prova consolidada i que enguany compta amb una novetat en el seu recorregut, ja que els participants passaran per una nova senda, la de la Font del Carritx.

La prova comptarà amb dos recorreguts amb trams comuns. D'una banda, els corredors hauran d'afrontar una distància de 13,2 quilòmetres, mentre que els caminants completaran 11,2 quilòmetres.

Lydia Morant ha explicat que l'eixida tindrà lloc en el barranc de Beniopa i es produirà de manera escalonada, distribuïda en cinc calaixos. La competició s'iniciarà a les 08.40 hores mentre que els caminants eixiran a les 09.15 hores. En els dos casos, l'arribada estarà situada en el cim del Mondúber mentre que la zona d'avituallament final, lliurament de premis i concentració de corredors estarà a la Font de la Drova, on hi haurà autobusos que facilitaran el desplaçament cap a Gandia.

La regidora també ha volgut agrair l'esforç que duu a terme l'organització any rere any, la qual està pendent de tots els detalls. "També cal destacar la coordinació i el treball de la Policia Local, la Creu Roja que aporta seguretat sanitària a la prova, així com la tasca dels voluntaris de Protecció Civil, sense oblidar tot el voluntariat que aporta el mateix Club Alpí Gandia", ha apuntat la regidora d'Esports.

Per part seua, Miguel Cebrián, ha agraït tant l'ajuda de l'Ajuntament de Gandia, com la de tots els col·laboradors i ha animat a la ciutadania a participar en aquesta prova ja arrelada en la nostra localitat. Sobre la previsió meteorològica, Cebrián ha explicat que s'espera un dia fred, però sense pluja. Durant el recorregut els participants comptaran amb dos punts d'avituallament: en la pista de Xeresa i en el Coll de la Rafaela.

Quant a les inscripcions, Cebrián ha explicat que els interessats poden fer-ho a través de www.kmverticalgandia.com i que els dorsals podran ser recollits el divendres 11 des de les 17 hores i durant tot el dissabte 12, en el Centre Comercial Plaza Mayor en horari comercial o el mateix dia de la prova, en la zona d'eixida a partir de les 6,00 hores.

A més dels obsequis dels diferents patrocinadors, en aquesta edició 2019 s'entregarà un folre polar de regal a tots els participants.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.