laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08
de enero de 2019

EL TEATRE SERRANO COMENÇA L'ANY AMB UNA EXTENSA PROGRAMACIÓ DE CINEMA I TEATRE

 

• El cicle “La Safor i el cinema“ rendeix culte a personalitats del seté art relacionades amb la nostra comarca. Divendres que ve 11 de gener es projecta la pel·lícula “Esa pareja feliz”, un homenatge al seu director artístic, Bernardo Ballester.
• La programació teatral per al primer semestre de 2019, que s'estrena el dissabte 26 de gener amb l'obra “Separeu-vós junts!” de la companyia La Dependent, inclou espectacles guardonats i de gran qualitat.

El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat del Director del Teatre Serrano, Joan Fuster, han presentat aquest matí en roda de premsa la nova oferta cultural per al primer sementre de 2019.

La programació cinematogràfica, en col·laboració amb la Filmoteca Valenciana, compren el cicle “La Safor i el cinema”, deu pel·lícules on s'homenatjarà gent de la Safor relacionades amb el setè art.

Muñoz ha explicat que “la primera pel·lícula a emetre's serà “Esa pareja feliz”, un clàssic de Luis García Berlanga, on es rendirà culte al seu director artístic, Bernardo Ballester”.

Entre altres, es podran veure pel·lícules com “La semana del asesino”, “Las bicicletas son para el verano”, “La fuga de Segovia” o “El virgo de Visanteta”.

Com a curiositat, abans de la projecció de les pel·lícules, s'emetran anuncis publicitaris dels anys seixanta i setanta també relacionats amb la nostra comarca.

Quant al teatre es refereix, Joan Fuster ha comentat que “el primer semestre de 2019 comença amb una programació variada i amb espectacles guardonats de gran qualitat, de companyies valencianes i de tot l'estat espanyol”.

La ciutadania podrà gaudir el dissabte 26 de gener de l'obra “Separeu-vos junts”, l'últim espectacle de la companyia La Dependent.

Tindran cabuda des de companyies aficionades de la ciutat, com Lletraferits & Comediants amb “l’ultim viatge a Treblinka”, fins a de reconegut prestigi com La Cubana, amb l'últim espectacle de la qual “Adéu Arturo” es tancarà el cicle.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.