laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2019
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 08
de enero de 2019

TAVERNES ACOLLIRÀ LA TROBADA ANUAL DEL PROGRAMA VACANCES EN PAU

 

• La Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament i ACAPS Safor-Valldigna han refermat la seua col·laboració amb l’anunci de Tavernes com a seu de la trobada de famílies acollidores de xiquets i xiquetes sahrauís del territori valencià que es celebrarà al juliol.
• Tavernes s’ha consolidat en els últims anys com a ciutat acollidora pel treball conjunt entre l’Ajuntament, ACAPS i la gran solidaritat de les famílies valleres. L’estiu passat van ser acollits 18 xiquets i xiquetes a la Safor, 6 d’ells a la Valldigna.

La Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha reunit amb ACAPS Safor-Valldigna (Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí), representada pel seu president, Salvador Pallarès, i la delegada a la Valldigna, Genoveva Tripiana, per a confirmar Tavernes com a seu de la trobada anual del programa Vacances en Pau, i donar les últimes pinzellades al nou conveni que es signarà pròximament en matèria de cooperació dintre del mateix programa d’acollida. Des del primer moment, ACAPS ha mostrat interès a celebrar, el pròxim juliol, la trobada de famílies acollidores de xiquets i xiquetes sahrauís de tot el territori valencià a Tavernes per a reconèixer el treball i la cooperació de l’Ajuntament i les famílies del municipi amb el programa Vacances en Pau.

Tant l’alcalde del municipi, Jordi Juan, com la regidora de Cooperació, Noèlia Alberola, han manifestat la seua satisfacció perquè Tavernes siga la seu d’esta reunió emotiva que aplegarà més de 1.000 persones en la nostra ciutat vingudes des de València, Alacant i Castelló. La trobada de les famílies acollidores del programa Vacances en Pau serà una jornada lúdica i de reunió en què els xiquets sahrauís podran gaudir de diferents activitats d’oci i de diversió a Tavernes en companyia de les famílies acollidores.

El consistori valler referma així el seu compromís per a donar suport a la increïble tasca d’ACAPS, que ofereix la possibilitat als xiquets sahrauís d’abstraure’s durant l’estiu de la dura realitat en què viuen, gràcies també a la implicació i humanitat de les famílies. L’estiu passat, 18 xiquets i xiquetes van ser acollits en la nostra comarca, 6 dels quals a la Valldigna, a través del programa Vacances en Pau. Tavernes s’ha consolidat en els últims anys com a ciutat acollidora pel treball conjunt entre l’Ajuntament, ACAPS i la gran solidaritat de les famílies valleres, i per a seguir este camí es continua treballant braç a braç amb l’objectiu de fer créixer el programa Vacances en Pau.

A més, en la reunió s’ha tractat la participació d’ACAPS en el programa Temps en Xarxa, la iniciativa innovadora impulsada per l’Ajuntament per a donar un impuls a l’engranatge associatiu de Tavernes, i que es desenvoluparà enguany amb diverses iniciatives com ara tallers, xarrades, programes de ràdio i jornades de conscienciació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.