laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 28
de diciembre de 2018

BELLREGUARD INCREMENTA EN MIG MILIÓ EL PRESSUPOST PER AL 2019

 

• L’increment previst en els ingressos permet augmentar partides socials i de millora de la qualitat de vida de les persones, així com les subvencions a les associacions.
• Àlex Ruiz: “La remunicipalització del servei d’aigua potable es veu reflectida en inversions urgents i necessàries, alhora que mantenim les prioritats en els serveis municipals i a la ciutadania”.
• Joan Marco: “Es un pressupost real i, al mateix temps, ambiciós; guiat pel principi de prudència”.

L’Ajuntament de Bellreguard disposa ja de pressupost per a l’any 2019, que reflexa un important esforç per adaptar-se a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans del poble. Els comptes municipals per a l’any vinent, aprovats en la darrera sessió plenària, experimenten un notable creixement per a arribar fins a un import total de 3.868.579 euros. Són 489.847 euros més que els de 2018, el que representa un augment del 14,5% degut, fonamentalment, a que per primera vegada es reflexen en ells els ingressos derivats de la municipalització del servei d’aigua potable, que es va materialitzar fa uns mesos.

“La remunicipalització del servei de l’aigua potable es veu reflectida en inversions urgents i necessàries per assolir el compromís de modernització de la xarxa pública que el nostre poble mereix”, segons l’alcalde, Àlex Ruiz, qui destaca que, “alhora, el pressupostos mantenen l’increment fixat en els de 2018 de prioritats de serveis municipals i a la ciutadania”.

Per la seua banda, el regidor d’Hisenda, Joan Marco, destaca que el “principi de prudència” ha guiat tota l’elaboració d’un pressupost que “és real i, al mateix temps, ambiciós; que dóna resposta a les necessitats de la nostra ciutat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.