laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia
28 de diciembre de 2018

L'AJUNTAMENT DE LA FONT D'EN CARRÒS CONVOCA EL 4T CONCURS DE CARTELLS DEL CONCURS DE RELATS BREUS "A FEBRER, CADA IMATGE COMPTA" I EL 4T CONCURS DE RELATS BREUS "A FEBRER, CADA IMATGE COMPTA"

 

• En el concurs de cartells poden participar totes les persones majors de 17 anys o que hagen complit els 17 anys abans del dia 11 de febrer de 2019. I en el concurs de relats breus poden participar totes les persones de totes les edats i de qualsevol part del món.

Els cartells han de ser originals i inèdits. La tècnica a emprar serà lliure. El cartell guanyador s'utilitzarà com a cartell de l'edició del Concurs de Relats Breus. El tema, per tant, versarà sobre la temàtica de l'escriptura i haurà d'incloure la inscripció "IV CONCURS DE RELATS BREUS, IV CONCURS CARTELLS DE RELATS BREUS, La Font d'en Carròs 2019".

Hi haurà un únic premi valorat en 200€.

Els treballs s'han de presentar al registre de l'ajuntament de la Font d'en Carròs o a la biblioteca municipal fins al dia 11 de febrer de 2019 en format DIN-A4, muntats sobre cartolina negra de 25cm x 34cm acompanyats d'un obre amb el títol del cartell i les dades de l'autor (nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon de contacte i fotocòpia del DNI.).

Els relats breus, de temàtica lliure, han de ser originals i inèdits, escrits en valencià, i tindran una extensió màxima de 365 paraules, presentats en lletra Arial 12 mecanografiats a espai 1.5, en format DIN-A4. Cada participant només podrà presentar un relat.

De cada categoria s'escolliran tres nominats, un d'ells serà premiat i els altres dos resultaran finalistes que rebran un detall literari.

S'ESTABLEIXEN QUATRE PREMIS PER ALS RELATS:

• Primer Premi Categoria Adults (valorat en 400€)
• Segon Premi Categoria Adults (valorat en 200€)
• Primer Premi Categoria Infantil (premi en material escolar)
• Segon Premi Categoria Infantil (valorat en 100€)

Els originals s'han de presentar per duplicat al registre de l'ajuntament de la Font d'en Carròs o a la biblioteca municipal fins al dia 11 de febrer.

El veredicte del jurat es farà públic el divendres 22 de febrer a les 20h, en un acte públic a la casa de la cultura.

L'ajuntament de la Font d'en Carròs es reserva el dret a publicar les obres guanyadores, tant en el llibre de festes, com en la web de l'ajuntament, o per altres mitjans. Excepcionalment l'ajuntament de la Font d'en Carròs podrà publicar una selecció de les obres no guanyadores, per la seua qualitat literària.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.