laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Escuela infantil municipal
Foto: Compromís/2018
Fuente: Compromís per Ròtova
Valencia 19
de diciembre de 2018

EL GOVERN DEL PP DE RÒTOVA CONSTRUEIX L’ESCOLETA MUNICIPAL SENSE SER-NE PROPIETARI DELS TERRENYS

 

• Una sentència judicial de 2018 anul·la una ocupació directa de terrenys que l’Ajuntament aprovà el 2015.
• En estos terrenys, el consistori havia iniciat la construcció de l’escoleta municipal set anys abans. Al darrer ple, el govern torna a aprovar-ne l’ocupació directa.

El 18 de maig de 2018 una sentència del Jutjat del Contenciós Adminsitratiu núm. 2 de València va declarar “contrari al Dret i, en conseqüència, anul·lar i deixar sense efecte” l’acord de l’Ajuntament de Ròtova, de 28 de setembre de 2015. En aquell acord de 28 de setembre de 2015 el govern del PP de Ròtova havia aprovat “ocupar directament els terrenys per a l’establiment de la dotació pública de l’escoleta infantil”, per a poder disposar dels terrenys on havia de fer-se l’escoleta. La construcció de l’escoleta, però, ja s’havia iniciat vora 8 anys abans.

Així i tot, al ple del passat 29 de novembre de 2018, el govern del PP tornà a aprovar “iniciar expedient per a procedir a l’ocupació directa, per a l’establiment de les dotacions públiques”.

“Tot el projecte i el procés de construcció de l’escoleta ha sigut una successió d’irresponsabilitats; partint de la valoració inicial del projecte (més de 3 milions d’euros). Ròtova va haver d’assumir més de 700.000€ (a càrrec del préstec en el Pla de Pagament a Proveïedors de 2012) per fer front a un edifici sense acabar. I actualment la meitat lateral i inferior de l’edifici continuen tabicades i sense acabar”, ha explicat el portaveu de Compromís per Ròtova, Jordi Puig.

“Solament un govern irresponsable construiria un edifici en un terreny sense tenir-ne la propietat. Més de deu anys després, la situació no s’ha resolt i el govern del PP de Ròtova ha demostrat, una vegada més, que solament sap deixar empastrat el municipi de Ròtova. Ara més que mai, cal un govern que pose al dia el municipi. Ròtova no es mereix un govern que actua d’esta manera. Els responsables de dur-nos fins ací haurien de dimitir”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.