laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Biblioteca Central de Gandia
Fuente: Biblioteca Central de Gandia
Valencia 13
de diciembre de 2018

LA BIBLIOTECA CENTRAL CONTINUA AMB EL NOU CICLE DE CONFERÈNCIES: UN PASSEIG PER LA “HISTÒRIA DE GANDIA”

 

• La tercera sessió, “L’heràldica del Palau Ducal de Gandia”, tindrà lloc el divendres 14 de desembre a les 19:30 h. a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central.

La Biblioteca Central de Gandia anuncia la tercera sessió del nou cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i comptaran amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

En esta ocasió el tema serà “L’heràldica del Palau Ducal de Gandia”, impartit per José Segundo Miguel Sánchez.

En ella, Miguel Sánchez ens parlarà de la història dels escuts d'armes del Palau Ducal. Es pretén un apropament als Borja, des d'una perspectiva diferent, a través de les armeries. D'aquesta manera, a través de les diferents sales del Palau, s'hi descriuen tots els escuts d'armes del llinatge Borja, des dels seus orígens, amb el blasó primitiu, un bou pasturant o passant, fins als nous escuts del llinatge, amb particions múltiples, representatives dels diversos enllaços matrimonials.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat: “L’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer la història i el patrimoni de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.