valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Barcelona en Comú

Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 12
de diciembre de 2018

ADA COLAU ENCAPÇALA L'ÚNICA CANDIDATURA DE BARCELONA EN COMÚ PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 2019

 

• Ada Colau és, des d'avui, l'única cap de llista per encapçalar l’equip que conformarà la candidatura de Barcelona en Comú per a les properes eleccions municipals del 2019, després que l’altre candidat a cap de llista, Albert Reyes, hagi presentat la seva renuncia a continuar amb la seva candidatura.

El Comitè Electoral va rebre ahir, 10 de desembre, a través del canal de presentació d’al·legacions, la renuncia del candidat i ha resolt acceptar-la.

A partir de la publicació definitiva de les candidatures, l’organització engega una sèrie de trobades entre la cap de llista i els activistes de Barcelona En Comú. En aquestes reunions Colau explicarà els projectes que vol plantejar i escoltarà i recollirà les propostes de criteris i perfils de candidats i candidates que podrien formar part del seu equip.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.