laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 11
de diciembre de 2018

L’AJUNTAMENT DONARÀ UN IMPULS A L’ENGRANATGE ASSOCIATIU AMB EL PROGRAMA TEMPS EN XARXA

 

• Les associacions i les ONG de Tavernes podran difondre la seua tasca i compromís amb el voluntariat mitjançant xerrades i tallers que es realitzaran cada mes al Braç Treballador.
• Esta iniciativa arribarà també als centres educatius del municipi per a apropar el teixit associatiu als més joves. A més, Valldigna Ràdio estrenarà un programa dedicat als participants en esta iniciativa per a completar la difusió.

A partir del pròxim gener, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes oferirà un nou impuls a l’engranatge associatiu amb el programa Temps en xarxa, un espai obert on les diferents associacions i ONG de Tavernes podran mostrar la tasca que realitzen mitjançant xerrades i tallers de conscienciació que afavoriran la interacció amb la resta de ciutadans. El programa s’estructurarà al voltant de les activitats que cada associació realitzarà a l’edifici del Braç Treballador, tenint en compte que cada mes estarà dedicat a una entitat en concret per a profunditzar i donar a conèixer les tasques de voluntariat que realitzen.

Per a completar la tasca de difusió del teixit associatiu valler, la iniciativa Temps en xarxa arribarà també als centres educatius de la ciutat, on es faran xerrades sobre la tasca i la importància de les ONG i les associacions en el desenvolupament del municipi. Els dos instituts de Tavernes, l’IES Jaume II el Just i l’IES Valldigna, es sumen també a la proposta de la Regidoria de Serveis Socials amb la realització d’una trobada solidària als centres durant la Setmana Cultural d’ambdós, que congregarà a les diferents associacions implicades per a apropar als més joves les seues funcions.

A més, les associacions i ONG participants en esta iniciativa, tindran l’oportunitat d’adreçar-se a la població a través de Valldigna Ràdio, que a partir de gener oferirà paral·lelament un programa dedicat al teixit associatiu de Tavernes, i que també s’anomenarà Temps en xarxa.

El passat mes de novembre es va celebrar la reunió constitutiva del programa Temps en xarxa amb la presència d’algunes de les associacions i ONG que ja s’han adherit a la iniciativa, com per exemple Creu Roja, Cáritas, Fundació IntegraValldigna, Acude o l’AECC, entre altres. El programa està ultimant els últims detalls per a veure la llum, i des de la Regidoria de Serveis Socials s’espera que la resta d’associacions de Tavernes s’adhereixen també a la iniciativa que començarà el pròxim mes i que significarà un impuls del teixit associatiu valler.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.