laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mejoras en la Casa de la Cultura
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10
de diciembre de 2018

COMENCEN ELS TREBALLS DE REPOSICIÓ DE LES BUTAQUES I EL PAVIMENT DE LA CASA DE LA CULTURA

 

• L’Ajuntament, amb una inversió de 60.000 euros, substitueix les 520 butaques de l’auditori per unes més còmodes i confortables, atenent així les demandes dels espectadors.
• També es millora el paviment de plàstic de l’auditori, ja que s’hi està instal·lant un paviment antilliscant i més modern per a incrementar la seguretat dels usuaris.

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els treballs de substitució de les butaques i del paviment de l’auditori de la Casa de la Cultura per a dotar de més comoditat i seguretat un dels espais més utilitzats del municipi, i que no havia tingut millores des que es va inaugurar. El consistori atén així les demandes de molts espectadors sobre la necessitat de reemplaçar les butaques i el paviment lliscós.

En concret, s’estan substituint les 520 butaques de l’auditori per unes més còmodes i confortables per a garantir la comoditat total dels nombrosos usuaris que any rere any visiten la Casa de la Cultura en els esdeveniments culturals i institucionals, les presentacions falleres o els actes del teixit associatiu de la població. Per a esta actuació, l’Ajuntament ha realitzat una inversió de 60.000 euros de fons propis. No obstant això, tal com indicava el plec d’adjudicació de l’empresa Marprieh SL, el valor de les butaques antigues serà descomptat de l’import total de les noves.

Abans de substituir les butaques, s’ha millorat l’antic paviment de plàstic de l’auditori per a incrementar la seguretat dels assistents, ja que el nou és totalment antilliscant i d’un color més clar. D’esta forma, es millora la seguretat a l’hora de caminar i d’asseure’s a les butaques, i s’eviten esvarades en este espai.

D’ací a unes setmanes, l’auditori de la Casa de la Cultura lluirà un aspecte remodelat i modern amb estes millores per a garantir la comoditat i la seguretat dels assistents. Les presentacions falleres previstes per al gener seran els primers esdeveniments en què es podrà gaudir d’estes millores.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.