laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 05
de diciembre de 2018

“LA FAÇANA ÉS MEUA, LA VORERA DE TOTS, EL GOS ÉS TEU”

 

• L’Associació de Comerciants de Roís de Corella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, llança a partir de dilluns una campanya de conscienciació cívica. S’han sumat els comerciants de Plaça El·líptica-República Argentina i Corea. S’espera que s’estenga a tots els barris de Gandia, Grau i Platja.
• Personatges televisius d’animació infantil, com ara el sheriff de la Patrulla Canina o Minnie Mouse, repartiran cartells als comerços, borses de plàstic biodegradables i llepolies per als més menuts.
• El departem de Sanitat iniciarà en breu una altra campanya de repartiment de botelles de plàstic perquè els propietaris de gossos netegen també els orins de les seues mascotes.

Sota el lema: “La façana és meua, la vorera de tots, el gos és teu”, l’Associació de Comerciants de Roís de Corella llança a partir de dilluns una campanya cívica, d’una forma amable i lúdica, per a conscienciar els propietaris de cans sobre la recollida dels excrements i la neteja dels orins que diàriament dipositen les seues mascotes als carrers i a les portes de comerços i que, a més de afectar la imatge de la ciutat, poden ocasionar problemes de salubritat, afecten el mobiliari urbà i malbaraten els diners públics.

A la campanya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, s’hi han sumat les associacions de comerciants de Plaça El·líptica-República Argentina i Corea. I s’espera que s’estenga a la resta de barris de la ciutat. “No volem una campanya agressiva, sinó que siga ben acceptada per la ciutadania, per això hem pensat en personatges infantils de series d’animació de la televisió com un sheriff de la Patrulla Canina, acompanyat de Minnie Mouse, que repartiran cartells, llepolies als més menuts i unes borses de plàstic biodegradables”, ha explicat el president dels comerciants de Roís de Corella, Julio Cantó.

El regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, s’ha adherit també a la iniciativa i el seu departament finançarà les borses de plàstic biodegradable que s’hi repartiran des del 10 de desembre fins al Nadal.

La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella i regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha agraït la iniciativa cívica l’Associació de Comerciants de Roís de Corella i ha anunciat que el seu departament prepara una “campanya complementària consistent en el repartiment de botelles de plàstic, fàcils de transportar, per a que el propietaris de gossos eliminen també els orins que deixen les seues mascotes. Començarem pel barri de Corea i seguirem per la resta de districtes de la ciutat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.