laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 05
de diciembre de 2018

CONTINUEN LES MILLORES EN LA PLATJA AMB LA RENOVACIÓ DE LA PINTURA VIÀRIA I L’HABILITACIÓ DE NOUS JOCS INFANTILS

 

• Els treballs de renovació i manteniment de la pintura viària horitzontal de la platja de Tavernes per a millorar la visibilitat i la seguretat dels ciutadans avancen a bon ritme, i les actuacions es centren actualment en l’avinguda de la Marina.
• L’Ajuntament ha invertit 35.000 euros en la reposició dels jocs infantils i del paviment de cautxú del parc accessible de la zona de la Goleta.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha estat fent diverses actuacions per a millorar progressivament les condicions de la platja de la localitat, per a adequar-la a les necessitats de residents i turistes. Entre estes, les darreres setmanes destaquen les faenes de renovació i manteniment de la pintura viària horitzontal, l’habilitació de nous jocs infantils i la substitució del paviment de cautxú en el parc accessible de la Goleta.

Els treballs per a renovar la pintura viària horitzontal de la platja van començar el mes d’octubre passat en la zona de la Goleta i el camí Marenys, i actualment les actuacions es centren en l’avinguda de la Marina. Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat els operaris i treballadors del programa d’ocupació juvenil EMPUJU que s’encarreguen d’executar estes millores per a comprovar-ne els avanços.

Les actuacions s’allargaran durant un any en tot el terme municipal per a millorar la visibilitat de la senyalització viària amb la finalitat d’augmentar la seguretat dels ciutadans. A més, l’Ajuntament va adquirir una màquina de pintura viària professional i de consum òptim, per valor de 8.000 euros, per a facilitar els treballs de renovació i manteniment, que s’efectuen amb pintura antilliscant i reflectant, tot seguint les instruccions de la Policia Local de Tavernes.

D’altra banda, el consistori ha realitzat una inversió de 35.000 euros en la millora dels jocs infantils del parc accessible ubicat al principi de la platja de la Goleta, en què s’ha dut a terme la reposició del paviment de cautxú i de les engrunsadores i jocs infantils del parc per a gaudi dels més menuts del municipi. Tant el nou paviment com els jocs infantils tenen una decoració amb motius marins, en concordança amb la localització i la decoració de la zona accessible. Les obres, tot i que ben avançades, encara estan en fase d’execució.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “paral·lelament als treballs per dur a terme la major inversió a la platja amb l’habilitació del col·lector i el vial perimetral, es venen realitzant xicotetes inversions que milloraran la qualitat de vida dels nostres ciutadans, entre les què trobem la col·locació d’una passarel·la que comunica la platja de la goleta i la del Brosquil, la renovació completa de la zona de jocs del canal i la renovació de la pintura viària de la platja de la mà d’un pla d’ocupació. Un fet molt destacable, ja que estem millorant els serveis públics, incorporant al mercat laboral persones que havien quedat excloses”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.