laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 05
de diciembre de 2018

EN MARXA LA ÚLTIMA FASE DEL PLA DE MANTENIMENT I MILLORA DE VIALS 2018

 

• El Govern de Gandia destinarà vora 150.000 € en el fresat i re-asfaltat de la rodona interior del Polígon Alcodar, un tram del carrer Molí de Santa María, Rosa dels Vents (secció compresa entre al carrer Alcoi i el Carrer Navegant en la direcció Grau-Platja), carrer Era de Bou (antic carrer Menut), Cullera i Ermita.
• A mitjans de la setmana vinent està previst que comencen les obres de reforma integral al carrer Tirso de Molina (entre c/ Poeta Llorente i Magistrà Català).

El Govern local de Gandia destinarà vora 150.000 euros per a una sèrie d’actuacions que s’inclouen en el Pla de Manteniment i Millora de Vials i que seran les últimes del 2018. Es tracta del fresat i re-asfaltat de la rodona interior del Polígon Alcodar, un tram del carrer Molí de Santa María, Rosa dels Vents (secció compresa entre al carrer Alcoi i el Carrer Navegant en la direcció Grau-Platja), carrer Era de Bou (antic carrer Menut), Cullera i Ermita.

El regidor de Serveis Bàsics i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, ha assenyalat que les obres començaran el dilluns 10 de desembre i està previst que finalitzen el divendres 14. L’edil socialista ha afegit que a mitjans de la setmana que ve “i si no hi ha cap contratemps més, començaran les obres de reforma integral al carrer Tirso de Molina (entre Poeta Llorente i Magistrat Català). L’actuació consta de renovació de les xarxes de clavegueram i aigües potables, adequació de voreres amb arbrat i escocells i el fresat i re-asfaltat del vial”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.