laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Turismo
Foto: VD/2018
Fuente: PSPV-PSOE Oliva
Valencia 04
de diciembre de 2018

EL GOVERN A OLIVA, DE NOU, RENUNCIA A UNA SUBVENCIÓ DE 24.502'50€, EN AQUEST CAS PER A MATÈRIA TURÍSTICA

 

• Des del Grup Socialista d'Oliva, de nou, tornem a denunciar la mala praxis del Govern a Oliva en matèria de subvencions, en aquest cas, a l'àrea de Turisme.

El passat 14 de decembre de 2017, l'Ajuntament d'Oliva va resoldre sol·licitar a l'Agència Valenciana de Turisme, una subvenció per a la millora dels recursos i destins turístics valencians, dintre del Programa 1: Inversió en adequació dels serveis i recursos turístics. «Estavem totalment d'acord amb aquesta sol·licitud. Entenem la necessitat econòmica del turisme, i per tant, la corresponent millora que s'ha de plantejar i dur a terme des del Govern a Oliva. Aquesta era una bona actuació per millorar Oliva» destaca Mengual.

Sense cap explicació, i sense cap enteniment per part del Grup Socialista, el passat 29 de novembre del 2018, mitjançant Decret d'Alcaldia, i vista que la subvenció havia segut otorgada a Oliva per part de l'Agència Valenciana, resol renunciant a la subvenció que tant necessitava la nostra localitat.

«No entenem, primer perquè hem renunciat a una subvenció otorgada de quasi 25.000€ per al turisme, no entenem perquè dos dies abans, en el Consell de Turisme, la regidora delegada Mireia Morera o l'Alcalde, David González, no informen d'aquesta renuncia, i finalment, el caos d'aquest Govern» insisteix Mengual.

Des del Grup Socialista, seguim insistint en la falta de planificació i treball del Govern encapçalat per l'Alcalde González. «Ara renunciem en matèria de Turisme 25.000€, però malauradament tot aquest desgavell està «normalitzat» a Oliva, ja que passa massa a sovint. És una llàstima que pergam, renunciem o no utilitzem els recusros que tenim a l'abast per a temes prioritaris com ara el Turisme» finalitza Mengual

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.