laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación del nuevo equipo
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 04
de diciembre de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES APOSTA PER LA QUALITAT DE LA NETEJA, LA HIGIENE DELS CARRERS I LA SALUT MEDIAMBIENTAL EN EL SEU NOU PLA DE NETEJA

 

• L’Ajuntament de Tavernes ha presentat hui el nou equip lleuger de neteja, que està composat per tres vehicles de transport de residus, tres tricicles elèctrics i tres agranadores motoritzades.
• Al llarg del primer trimestre de 2019, es presentarà la maquinària més pesada: tres vehicles de grans dimensions i tres furgonetes elèctriques.

Per tal de complir amb l’objectiu de la millora dels serveis públics de la localitat de Tavernes de la Valldigna, l’Ajuntament ha presentat, al llarg del matí de hui, els vehicles lleugers que conformaran part del seu nou pla de neteja. Pla que es completarà, durant el primer trimestre de 2019, amb la presentació dels vehicles de dimensions més grans: tres vehicles i tres furgonetes elèctriques.

La neteja de qualsevol municipi és un dels aspectes més valorats pel veïnat i pels visitants, per tant, la qualitat de la neteja i higiene dels carrers de Tavernes és un aspecte de màxima importància i adquireix, cada dia, major importància per a la ciutadania. L’Ajuntament és conscient d’este fet i ha dut avant una inversió de tres milions d’euros per a millorar la neteja amb un nou pla que comporta l’adquisició de nova maquinària, tant lleugera com de grans dimensions, perquè és conscient que un alt grau de neteja és sinònim de civilització, qualitat de vida i benestar.

La maquinària presentada hui consta de tres vehicles de transport lleuger de residus, model Piaggio, tres tricicles elèctrics que milloren l’eficiència de la neteja, ja que permeten un desplaçament més ràpid del personal de neteja mentre estan desenvolupant la seua tasca, una agranadora elèctrica destinada a netejar espais de difícil accés i dues agranadores, amb motor de combustió, per a espais amb major extensió.

Estes últimes agranadores, tot i funcionar amb carburant, milloraran la salut i el medi ambient de Tavernes ja que compten amb un sistema d’agranat únic al món, amb filtració total que elimina totes les partícules que hi ha a l’ambient (partícules del trànsit, cendres, pol·len vegetal, arenes fines, fragments de fibres tèxtils, metalls pesats...), a més d’emetre zero emissions, zero partícules, zero pol·lució i produir zero soroll.

L’alcalde, Jordi Juan, considera que “amb el nou pla de neteja pretenem tindre una Tavernes més neta i un major respecte pel medi ambient. En este sentit destaquem l’adquisició de la nova maquinària on pretenem prestar un servei més eficient i menys contaminant. Ara bé, tots estos valors dels que hem estat parlant, com és una millor neteja, un major respecte cap al medi ambient i menys contaminació no seran possibles si no comptem amb la col·laboració de la ciutadania. Aleshores, com a alcalde, vull fer una crida a tota la ciutat de Tavernes per a que respectem la ciutat amb harmonia, amb concòrdia i que, entre tothom, tinguem un Tavernes més net”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.