valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la Asamblea
Foto
: FAMPA/2018
Fuente: FAMPA-València
Valencia 04
de diciembre de 2018

FAMPA-VALÈNCIA CELEBRA LA SEUA ASSEMBLEA GENERAL D’AMPA

 

• L’assemblea de la Federació va aprovar el passat dissabte la gestió de l’executiva i del seu Consell de Govern centrada sobretot en la formació de les seues AMPA, la reivindicació i la participació.

FAMPA-València va celebrar el passat dissabte a l’IES Isabel de Villena de València l'Assemblea General Ordinària que cada any convoca i en la qual estan representades les seues AMPA, per a aprovar la memòria de gestió, balanç econòmic i pressupost. Una assemblea on les AMPA van manifestar les seues necessitats i preocupacions com a mares i pares que treballen voluntàriament als centres públics i que estan compromeses amb la participació i el treball en l’escola pública.

El president de la federació de pares i mares, Màrius Fullana, junt a la seua executiva, ha donat comptes de tota la memòria de gestió realitzada, incidint en les negociacions i reivindicacions davant una Conselleria d'Educació que aposte fortament per l'escola pública, posant l'accent en la necessitat d’augmentar la participació en l’elaboració i en la presa de decisions, com ara als Consells Escolars Municipals amb veu i vot perquè siguen decisius i no consultius. Tot amb la màxima transparència per tal que les AMPA estiguen informades de qualsevol qüestió que els afecte.

En la mateix línia que es va engegar al passat mes de febrer en l’elecció de la nova executiva, el treball s’ha centrat en la millora de la participació de les AMPA. D’aquesta manera hi va haver un temps dedicat a l’actualització i explicació de la tasca desenvolupada pels grups de treball, com ara el de la representativitat de FAMPA, el d’estudi de la normativa de les extraescolars, etc. Tanmateix va quedar palesa la necessitat de crear-ne de nous, entre ells un de seguiment de la jornada continuada implantada als centres com a horari específic i un altre de necessitats educatives especials i la problemàtica per la falta d’educadors.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.