laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 04
de diciembre de 2018

TOT PREPARAT PER A XXVI DE LA CURSA DEL RAVAL - MEMORIAL VICENT MAÑÓ

 

• La prova compta amb un total de 1.800 inscrits.
• L'organització destinarà 1 € a la Fundació Espurna de cada inscripció infantil.

Ja està tot preparat per a la Cursa del Raval - Memorial Vicent Mañó que tindrà lloc el pròxim dijous. Una prova popular totalment consolidada i arrelada en el calendari de curses de la ciutat i la comarca. Un any més, l'Associació de Veïns del Raval, juntament amb l'Ajuntament de Gandia organitzen aquesta prova esportiva que treu al carrer els valors de l'esport i atrau centenars de persones cap a aquest barri de la ciutat.

La prova ha estat presentada en roda de premsa per la presidenta de la Junta de Districte del Raval, Àngels Pérez, amb el president de l'Associació de Veïns de la barriada, Lluís Moncho i el delegat de la comissió esportiva de l'associació, Paco Perelló, que organitza la prova en col·laboració amb el consistori a través de la Junta de Districte i el Departament d'Esports.

Àngels Pérez, presidenta de la Junta de Districte del Raval, ha volgut agrair a l'Associació de Veïns tot "el treball i col·laboració desinteressada que realitzen per la ciutat. Són ja 26 edicions i això demostra l'èxit de la cursa. També vull agrair de manera anticipada tot el treball que realitzarà la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i els voluntaris del barri perquè la cursa popular siga un èxit. Vull convidar a tota la ciutadania a què s'aprope al recorregut i gaudisca de l'ambient festiu i esportiu, en una prova que té un marcat caràcter familiar, ja que els més menuts també tenen les seues categories amb recorreguts adaptats a les seues capacitats".

Lluís Moncho, ha agraït al consistori, empreses i entitats, la col·laboració que presten per fer possible la iniciativa esportiva i ha explicat la importància de la figura de Vicent Mañó. Un atleta que en ja el 1920 va destacar per la seua capacitat atlètica, arribant a classificar-se per representar Espanya en la categoria de marató en les Olimpíades de Berlín, una participació que es va veure frustrada per l'inici de la Guerra Civil. "Vicent ens va acompanyar en les primeres edicions i actualment són els membres de la seua família els que lliuren els principals guardons".

Per la seua banda, Paco Perelló ha destacat que aquest any s'ha invertit el sentit del recorregut per evitar les aglomeracions que es produïen en edicions anteriors al pont Vell. "D'aquesta manera, esperem que siga més fluid, ja que a aquesta altura els corredors s'han distanciat".

Sobre les categories, Perelló ha explicat que s'han preparat recorreguts per a les categories infantil, aleví, benjamí, pre benjamí, "piponets", a més de la prova reina, totes elles en categoria femenina i masculina. També es realitzarà la prova Fundació Espurna.

Les proves infantils començaran a les 9.45 hores i que una vegada finalitzades les curses dels més menuts tindrà lloc la cursa d'Espurna per posteriorment, a partir de les 11.30 hores, donar l'eixida a la prova dels adults. El circuit de 10,050 quilòmetres, recorrerà al Raval, Centre Històric, parc de l'Est i el polígon Benieto.

La prova ja compta amb un total de 1.800 inscrits i els interessats a participar encara poden fer la inscripció al web www.somesport.com. El preu per a les persones que no s'hagen inscrit encara és de 8 € per als adults i 3 € per als més petits.

Pel que fa a la recollida de dorsals, Perelló ha informat que els participants podran retirar els dorsals a partir d'aquesta vesprada de 18.30 a 21.00 hores a la botiga Forum Sport i per a les categories menors en Arlequín, totes dues al centre comercial Myo Gandia.

Dimecres i en els mateixos emplaçaments, la recollida serà de 18.00 a 21.00 hores i el dia de la prova, el lliurament tindrà lloc de 08.30 a 11.00 hores al col·legi Sant Francesc de Borja.

El servei de dutxes per als participants s'ha establert al pavelló del Raval i el poliesportiu municipal.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.