laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
03 de diciembre de 2018

L’AJUNTAMENT INICIA LA FASE DE LICITACIÓ DE LES OBRES DEL COL·LECTOR DE LA PLATJA DE TAVERNES

 

• El tram del col·lector que executarà l’Ajuntament preveu una inversió de 1,3 milions d’euros i s’habilitarà des del final de l’avinguda de la Marina fins al depòsit d’aigua pluvial que es situarà al carrer Joan de Joanes.
• El col·lector contra inundacions transcorrerà per sota del nou vial perimetral de la zona nord de la platja, que també està en la fase de licitació.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna segueix avançant en el projecte del col·lector i del vial perimetral de la platja i ja ha iniciat la fase de licitació de les obres del tram del col·lector contra inundacions que executarà el consistori, i que comprendrà des del final de l’avinguda de la Marina fins al depòsit d’aigua pluvial que es situarà aproximadament pel carrer Joan de Joanes. Des d’este punt, començarà el segon tram del col·lector, que enllaçarà el depòsit d’aigua pluvial amb el canal on desembocarà l’aigua, unes obres que executarà la Generalitat gràcies a l’acord que va tancar l’Ajuntament.

La inversió de l’Ajuntament en l’execució de les obres d’este tram del col·lector serà de 1,3 milions d’euros, i es preveu que les obres, amb caràcter plurianual al llarg de tres anys, comencen els pròxims mesos. L’execució del col·lector va paral·lelament lligada a l’habilitació del vial perimetral a la zona nord de la platja, a la qual quatre empreses han presentat proposta per a optar a l’adjudicació. El col·lector transcorrerà per sota d’esta infraestructura que permetrà descongestionar el trànsit del carrer de Blasco Ibáñez.

A més de l’habilitació del col·lector i del vial perimetral, les actuacions previstes preveuen la millora d’accessibilitat del carrer de Blasco Ibáñez i adjacents, entre les quals s’inclouen millores en la il·luminació i el mobiliari urbà.

La suma de les obres del col·lector i del vial perimetral en la zona nord de la platja ascendeixen a una inversió total de 3 milions i mig d’euros a càrrec de l’Ajuntament, una de les inversions més fortes de les últimes dècades en la platja de Tavernes. La construcció del col·lector i el vial perimetral és una de les actuacions més esperades i necessàries en la platja per a posar fi al problema de les inundacions en la platja vallera, descongestionar el trànsit i millorar l’accessibilitat del carrer de Blasco Ibáñez.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.