valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la concentración
Foto
: UGT-PV/2018
Fuente: Unión General de Trabajadores-PV (UGT-PV)
Valencia 30
de noviembre de 2018

CONCENTRACIÓ 5é ANIVERSARI TANCAMENT RTVV

 

• Este dijous 29 de novembre, un nodrit grup de treballadors i treballladores de la CVMC i de la SAMC s'han concentrat a les portes del CPP de Burjassot per a recordar el cinqué aniversari del tancament d'RTVV a mans del PPCV. La concentració ha estat encapçalada pels Delegats sindicals d'UGT, CCOO, STAS-IV, CSIF i CGT i a la mateixa s'han pogut veure pancartes al.lusives al tancament i s'han coretjat eslògans en contra del tancament i a favor del servei públic de ràdio i televisió.

A les 12:19 minuts s'ha guardat un minut de silenci coincidint amb l'hora exacta del cesssament de les emissions d'RTVV en 2013.

El tancament d'RTVV va suposar la fi de 25 anys ininterromputs d'emissions de la ràdio i la tele públiques i el despatxament de 1.600 treballadors i treballadores a més de la desfeta del sector audiovisual a la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, el proper 14 de desembre se celebraran les primeres eleccions sindicals de l'època À Punt. En esta convocatòria poden participar al voltant de 450 trebaladors i treballadores i en ella quedaran constituïts els Primers Comités d'Empreses de la CVMC i de la SAMC amb 5 i 13 membres respectivament. A més, s'el.legiran els Delegats sindicals dels centres de treball d'Alacant, Castelló i Madrid.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.