laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 29 de noviembre de 2018

CIRO PALMER: "L'AJUNTAMENT DE GANDIA VETLLARÀ PER LA CONTINUÏTAT DEL CONVENT DE SANT ROC"

 

• El regidor delegat de la Setmana Santa a Gandia, Ciro Palmer, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar sobre la postura del govern municipal després de conéixer que les tres religioses de l'ordre de la Immaculada, que estaven al capdavant del temple, abandonen la seua tasca a la nostra ciutat.

Palmer ha explicat que "a causa de la falta de vocacions i que les tres religioses són majors i pateixen d'algunes afeccions a la salut, han decidit anar-se'n".

L'edil ha recordat que en el cas del Convent de Sant Roc, es tracta d'una propietat municipal i que les religioses franciscanes han estat a la nostra ciutat des de fa més d'un segle. "Érem conscients de la situació des de fa mesos i hem mantingut converses amb l'Arquebisbat per garantir la continuïtat de l'edifici i de totes les activitats que allí es desenvolupen. Es van plantejar diverses possibilitats però el problema està, sobretot, en la manca de vocacions en l'ordre religiosa".

Palmer ha anunciat que el consistori té previst organitzar un acte de comiat i agraïment de les religioses i ha insistit que "el diàleg és constant i està garantida la continuïtat del culte. No hi haurà cap problema ni canvis d'usos a l'edifici, de manera que la ciutadania no ha de preocupar".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.