laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Concurso fotográfico
Foto: Pixabay/2018
Fuente: Biblioteca Pública de Xeraco
Valencia 29 de noviembre de 2018

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS FOTOGRÀFIC "XERACO LLIG A L'ESTIU" ORGANITZAT PER LA REGIDORIA DE CULTURA

 

• Aquest dimecres 28 de novembre, a les 19.30 h, va tindre lloc a la Biblioteca l'acte d'entrega de premis del I Concurs fotogràfic "Xeraco llig a l'estiu" amb la presència de l'Alcalde de Xeraco, Jose Tejada, i el Regidor de Cultura, Juanjo Escrivà.

A l'acte assistiren el guanyador del concurs Arturas Koscejevas, i la segona classificada Pilar Pérez. El tercer classificat, Álvaro Pérez, resident a Madrid, rebrà el seu premi per correu postal. Tots ells s'endugueren un lot de llibres a més del corresponent premi en metàl·lic.

El concurs de fotografia “Xeraco llig a l'estiu”, organitzat per la Biblioteca Pública de Xeraco mitjançant la Regidoria de Cultura, té la intenció de promocionar la lectura i l'estima pel poble de Xeraco aprofitant el període d'estiu.

Les fotografies havien de fer referència al món del llibre i la lectura i s'havia d'incloure un element diferenciador i identificable de Xeraco (relacionat amb la seua platja, marjal, camins, paratges de muntanya, monuments, etc).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.