laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La parcela en cuestión
Foto: AyuOliva/2018
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 29 de noviembre de 2018

L'AJUNTAMENT D'OLIVA CEDEIX DEFINITIVAMENT A LA GENERALITAT LA PARCEL·LA PER AL “CENTRE SANITARI DE ST. FRANCESC”

 

• La Conselleria ja pot recepcionar la parcel·la i donar inici a la contractació de la redacció del Projecte Constructiu del nou consultori.

L'Ajuntament d'Oliva acordarà, en el Ple que tindrà lloc esta vesprada, la cessió gratuïta a la Generalitat Valenciana d’una parcel·la de 3.125 m2 amb la finalitat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública execute la construcció del nou consultori auxiliar de Sant Francesc; una de les reivindicacions més importants de la ciutat dels últims anys.

L'Ajuntament d'Oliva també acordarà assumir les despeses del trasllat d'un armari d'escomesa elèctrica al davant de la parcel·la, així com de l'extensió de la corresponent línia subterrània de baixa tensió. Ja que així ho exigeix la Conselleria.

Una vegada la Generalitat Valenciana accepte la parcel·la, procedirà a l’inici del procés de contractació per a la redacció del Projecte Constructiu, com a pas indispensable per a la futura construcció del centre sanitari. Este és el compromís que la directora general d’Eficiència i Règim Econòmic de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla Silvestre, va adquirir amb l’alcalde i la regidora de Salut Pública en la reunió que varen mantindre en juny d’enguany.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha manifestat que, tot i que encara queden passos importants per superar, per primera vegada podem parlar amb garanties de l’inici del projecte del nou consultori de salut de Sant Francesc. Fins ara, ni tan sols s’havia cedit la parcel·la a la Generalitat tal com estableix la llei. És per això que al llarg d’esta legislatura, per part del govern municipal, s’han dut a terme moltíssimes gestions polítiques, combinades amb gestions administratives rigoroses. D’ara endavant, la Conselleria de Sanitat té la responsabilitat de fer possible el dit projecte, per a la qual cosa comptarà amb la màxima col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.